|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλισπερα υστερα απο λιγες μερες ειπα να γραψω αν και διρασεστημενος λογο οτι τα φυτα μου εφτασαν καμενα λογο οτι χαλασε το δεμα.
λοιπον δεν θα δειτε κατι μερικες φτερες και λιγη moss που πεταξα απλα γιανα βγαλω της φωτο. θεκω να μαθω αμα καποια στιγμη και λογο οτι δεν θα εχει ζωντανα αμα μπορω να ριξω καποιο ειδος ορμονης? το ενυδρειο ειναι Hailea FА300 В και μαλλον αν ολα πανε καλα θα γινει καινουργια κατασκευη με 5αρι τζαμι 50*50*40 για την καληεργια μου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μου 80 λτ (2ρη προσπάθεια) | jpappas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 29-02-12 10:24 |
Προσπάθεια Νο 2 | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 10-12-10 08:28 |
Προσπάθεια | anasios | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 30 | 30-07-08 19:56 |
¶λλη μια προσπάθεια!! | aggeliki_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-05-08 21:43 |
Προσπάθεια Νο 2 | chrisx | Δίσκοι | 14 | 29-03-07 21:06 |