|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#18
|
||||
|
||||
![]()
η καφετιλα που βγαζει το ξυλο μονο κακο δεν του κανει.εγω τους δικους μου τους εχω παει σταδιακα σε ph 6,5,kh 3,gh 6 και θερμοκρασια σταθερα στους 27.προσεχε την αντλια σου να μη δημιουργει αναταραξη στην επιφανεια γιατι τον ενοχλει (ακομα και αν ηταν υγειης).αν ειναι δυνατον το νερο να χτυπαει προς το τζαμι.να υποθεσω οτι εκει στο θερμοστατη που παει και καθεται το νερο ειναι πιο ησυχο.και γενικα στο dropsy επειδη τα ψαρια ειναι φουσκωμενα απο τα υγρα και δεν μπορουν να κολυμπησουν ευκολα καθονται στην επιφανεια σε σημειο που δεν υπαρχει ροη της αντλιας.
------------------------- στις μετρησεις ph θα πρεπει να τις κανεις πολυ προσεκτικα και με ακριβια.αποτομη αλλαγη ph κατα 0,2 μπορει να προκαλεσει μεχρι και θανατο απο οσμωτικο σοκ.
__________________
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leandros69 : 06-03-13 στις 00:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Κρυψιμο" θερμοστατη κ Φιλτρο (DIY BACKGROUND) ? | rakita | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 10-10-12 21:04 |
φουσκωμα αγγελοψαρου | d1m1tr1s21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-01-12 18:26 |
φουσκωμα κυλιας | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 24-04-10 20:34 |