|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το κερατόφυλλο το έχεις στην επιφάνεια; εκείνο κάτω δεξιά είναι christmas moss; πολύ ωραίο και πάλι το ενυδρείο σου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη danny : 26-02-13 στις 14:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο σου Νώντα.Μπράβο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ ¶ννα, έχει δουλειά ακόμα βέβαια αλλά σιγά - σιγά
|
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο καιρό και ένα μικρό μάζεμα απο κλαδέματα μαζί με αλλαγή του αρχικού setup, ένα update στο ενυδρείο. θα μπούνε κάποια στιγμή φυτά και στο πίσω μέρος, απο κλαδέματα που περιμένω να μεγαλώσουν.
έγινε αλλαγή στη λάμπα καθώς η άσπρη ήταν πολύ έντονη και σκούρηνε και το νερό. φωτογραφίες όχι καλές λόγω φωτογραφικής. |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο, αντε με το καλο να ποιασεις το λοττο για να τον βαλεις σε 140ρι
![]() προσωπικα διαφωνω με το γεμισμα μεχρι πανω μια και ειτε στη φυση ειτε σε τεχνητα δημιουργημενο περιβαλλον τα ψαρια αυτα διαλεγουν να μενουν σε πολυ ρηχα νερα, κατι που μου δειχνει οτι τα ιδια επιλεγουν αυτο που τα κανει να νοιωθουν καλυτερα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() είχα στην αρχή πιο κάτω την στάθμη τον βλέπω ρίχνει κάτι μακροβουτια σαν πυραυλος είναι. απο το χαλίκι μέχρι το καπάκι είναι γύρω στους 28 πόντους το γέμισμα του νερού. αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι για να αποκτήσει μια μικρή κίνηση το ενυδρείο μπορώ να βάλω κάποιο ψάρι βυθού τουλαχιστον? οι διαστάσεις που έχω είναι 60x30x40 και υπόστρωμα χαλίκι. η να τον αφήσω έτσι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο Για Μονομάχους | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-06-12 08:32 |
Νέο ενυδρείο με μονομάχο | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 10-07-10 11:49 |
Το ενυδρείο μου για Μονομάχο | aggelospgr2010 | Γλυκό νερό - Γενικά | 39 | 15-01-10 12:46 |
Νέο Ενυδρείο Μονομάχου! | _antonis_ | Bettas | 45 | 09-12-09 11:15 |
Νέο ενυδρείο με Μονομάχο | hellenicsun | Bettas | 22 | 18-06-06 23:54 |