|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
Να ξεκαθαρίσω κατι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις Το συγκεκριμένο θέμα το άνοιξα με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και τίποτε άλλο Αν δεν είμαστε σε θέση να κρατήσουμε ένα θέμα ανοιχτό, παρόλο που διαφωνούμε, αυτο είναι το προβλήματα κι όχι οι τροφές των ψαριών μας Δεν πρόκειται να προσβαλω συνομιλητή μου, αλλα θα απαντήσω οσο πιο κοσμια γινεται, αν προσβληθω. Αν κάποιος νιώθει πως απο τα γραφόμενα μου έχει δειχτει, ζητάω προκαταβολικά συγνώμη χωρίς όμως αυτο να σημαινει ότι συμφωνω με όσα γράφει η όσα κανει. Ο καθένας εχει τις απόψεις του για το συγκεκριμένο θέμα, ο καθένας έχει τα δικα του επιχειρήματα κι αυτα οφείλει να προβάλει. Δεν σκοπεύω να πείσω κάποιον ότι κανει λάθος να ταιζει ζωντανές τροφές, ούτε ομως σκοπεύω να αλλάξω γνώμη πως το ταισμα ζωντανών αποτελεί μονόδρομο. Ο καθένας έχει την άποψη μου, οφείλουμε όλοι μας να τη σεβαστούμε, έστω κι αν διαφωνούμε. Αυτα προς αποφυγή παρεξηγήσεων
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζωντανα φυτα! | drak7family | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 31-12-09 13:15 |
tetra ζωντανα βακτηρια?? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-07-07 10:41 |
ζωντανα σκουληκια?????? | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-06-07 06:34 |