|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τάισέ τον λίγο να μεγαλώσει σε παρακαλώ! Εγώ πρέπει να έχω το πιο γλυκό βλέμμα στο φόρουμ!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχ ταιζω ταιζω. Ειναι γλυκας παναθεμα τον
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ο ατιμος ειναι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φατσούλα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
kouklaki ειναι
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σας μολις γραφτηκα ,θελω να αγορασω γαλλικο μπουλντογκ αλλα απ οτι διαβαζω γι αυτο το σκυλακι ολο βλεπω οτι γαβγιζουν πολυ και οτι ειναι προβληματικα,ισχυει αυτο?μπορει να βοηθησει καπιος που γνωριζει αυτο το ειδος?
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.cypruspet.com/?option=com...french-bulldog
καλως ηρθες ριξε μια ματια εδω. |
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το αν γαυγιζουν πολυ η οχι,θα ειναι το τελευταιο που θα επρεπε να σε απασχολει σε αυτη τη φυλη,η οποια εχει πολλα θεματα υγειας και το να βρεις σωστο εκτροφεα στην ελλαδα ωστε να τα ελαχιστοποιησεις(αβεβαιο παλι για την συγκεκριμενη φυλη,ακομη και απο εκτροφεις εξωτερικου),ειναι πολυ δυσκολο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συνάδελφοι!!! βούλιαξαν οι καναπέδες
|
|
||||
|
||||
![]()
ααααααααααχχαχαχαχαχαχαχ
|
|
||||
|
||||
![]()
κουερβο που εισαι μου ελειψεςςςς!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και μετα σου λεει σκυλισια ζωη
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο που μπορει να κανεις με προσεκτικη αγορα και διαβασμα γιατην φυλη ειναι να μειωσεις τις πιθανοτητες!!! ------------------------- +1000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000 000000000000000000000000000000000000000000000 ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 29-01-13 στις 12:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για δημοσιους υπαλληλους τα κοβω τα σκυλια σας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=nikolakis94;730911]Για δημοσιους υπαλληλους τα κοβω τα σκυλια σας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχουν σκυλια με πρωτογονα δημοσιουπαλληλικα ενστικτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν καποιες που εχουν πολυ πολυ περισσοτερα απο τις αλλες,μια απο αυτες ειναι και τα γαλλικα (πλεον).
|
|
||||
|
||||
![]()
σε μια συζητηση που ειχα με εναν φιλο κτηνιατρο μ ειχε πει οτι απο τα σκυλια που βγαζουν πολλα προβληματα ειναι τα μποξερ,σαρπει μπουλντογκ γαλλικα αγγλικα και μερικα αλλα
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ποτε πολλες ωρες το σκυλι μονο του!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
πω πω το θηρίο!!! καλά όταν είναι κουταβάκια και σε λίγο χρόνο μπορούν να κάνουν καταστροφή όχι τέτοιου μεγέθους φυσικά αλλά να σου μασουλήσουν τα παπούτσια ή το πόδι της καρέκλας άνετα
|
|
||||
|
||||
![]()
A, εκεί δουλεύει και η δικιά μου...
Εργοστάσια "Ξαπλόπουλος".... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εντωμεταξυ κοιτα υφος που εχει το αλλο που κατεβασε την πορτα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eλα κανεις πλακα τωρα αχαχαχαχαχαχαχαχχααχχααχαχχαα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι περίμενε δηλαδή, από ότι φαίνεται η πόρτα είναι από χαρτόνι.Όχι θα την άφηνε, νόμιζε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν μπορεσα να διαβασω ολα τα ποστ σας λογο του οτι μπαινω απο κινητο θα πω τη γνωμη μου για τα μπιγκλ.
εχω μια θυληκια 20 μηνων. στην παρεα μου εχουν αλλοι δυο.. ειναι σκυλια οντως με πολυ ενεργεια αλλα ολα ειναι στο πως θα μαθουν. η δικια μου και ο αρσενικος ενως φιλου ειναι απιστευτα ησυχα σκυλια εως την ωρα του παιχνιδιου και της βολτας. οταν ειναι στο σπιτι πουλακι... η αλλη του φιλου που δεν ασχολειτε πολυ ειναι ζιζανιο σκετο.. ειναι σκυλια που θελουν αρκετη υπομονη και επιμονη... ειδικα τους πρωτους 8 μηνες που ολα τα σκυλια τρελεαινονται...ειναι απιστευτα παιχνιδιαρα δεν τρελαινεται για χαδια παρα μονο οταν ερθει η ωρα χαλαρωσης... επισης δεν γαυγιζει σχεδον καθολου γιατι απο μικρη την ψιλομαλωνα...γενικα ειναι απιστευτα σκυλια αρκει να αφιερωσεις χρονο και υπομονη για να τους μαθεις. εγω προσωπικα θα ξαναέπαιρνα μπιγκλ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
Ειναι εφικτο να μπουν γαριδες σε αυτη την ψαροσυνθεση? | Geovai | Γαρίδες | 9 | 30-09-11 15:06 |
Ειναι εφικτο??? Εχω τρελαθει απο ενθουσιασμο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 24-06-09 11:22 |
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ!!!(CROWNTAIL) | mariah | Bettas | 21 | 09-05-07 14:33 |
Τι ασθενεια ειναι αυτη ? Ιδεες-προτασεις | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 01-07-06 09:42 |