|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρα για αρχη λεω να παρω καμια 10αρια σαλιγκαρακια να δω αν κανουνε δουλιτσα..
|
|
||||
|
||||
![]()
για να μην ανοίγω νέο θέμα, βάζω εδώ το ερώτημά μου.
προ έτους τουλάχιστον, είχα πολλά σαλιγκάρια Melanoides tuberculata (έτσι δεν λέγονται οι λαθρεπιβάτες?) στο ενυδρείο μου τα οποία αφαίρεσα με το χέρι και με παγίδα με τροφή. εδώ και εννέα μήνες τουλάχιστον δεν έχω δει ούτε ένα, αλλά ούτε έχω προσθέσει φυτό ή οτιδήποτε άλλο στο ενυδρείο. παρ' όλ αυτά σήμερα που άλλαζα το νερό, πρόσεξα οτι υπάρχουν τουλάχιστον 3 τέτοια σαλιγκαράκια και πάλι. γίνεται αυτό? μετ από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα? |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά τα σαλιγκάρια ζουν στο υπόστρωμα και μάλλον ζούσαν αλλά δεν τα έβλεπες!!! Δεν πειράζουν κανέναν, καλό κάνουν γιατί να τα βγάλεις???
|
||||
|
||||
![]()
όσο είναι λίγα οκ αλλά πριν είχα πάρα πολλά. απλά μου έκανε εντύπωση το μεγάλο χρονικό διάστημα. ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
οποτε τα βλεπεις πολλα να ξερεις οτι τιχνεις πολυ τροφη δες τα ζωα αυτα σαν Food Controller :P
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα, ευχαριστώ πολύ, η αλήθεια είναι οτι αυτό τον καιρό που δεν δουλεύω τους βράζω 3-4φορές την βδομάδα λαχανικα που μένουν όλη μέρα στον πάτο μέχρι να τα καταναλώσουν
|
|
||||
|
||||
![]()
μα ετσι θα γινουν παρα πολλα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγη και λαθρεπιβατες σαλιγκαρια? | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 11-03-12 13:06 |
σαλιγκαρια λαθρεπιβατες | Χρηστος Ζ. | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 15-02-12 15:45 |
Νεοι λαθρεπιβατες | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 06-01-09 22:43 |
ερωτηση για τον βυθο μου | chris.mos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 29-02-08 04:01 |