|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αααα σου εχω ηδη στηλει λινκ με μενου
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα στα μεγαλωσωμα και μυωδη σκυλια το ασβεστιο ειναι απαραιτητο και απ οσο ξερω ειναι μια βιταμινη η οποια οταν ειναι παραπανω απο οση χρειαζετε ο οργανισμος αποβαλετε με τα κοπρανα!2 γευματα μου φαινονται λιγα για σκυλο που ειναι στην αναπτηξη!Απο τον απογαλακτισμο εως τον 5 μηνα ταιζω 5 φορες την μερα μικρα γευματα αλλα να μπορει να τα χονευει καλυτερα!Στα 2 γευματα μετα τον 1.5 χρονο οπου εχει μεγαλωσει αρκετα το στομαχι και μπορει ευκολα να χονεψει μεγαλες ποσοτητες φαγητου!Κροκετα ειναι πολυ πιστευω καθε μερα 1 κιλο εκτος αν καταλαβα λαθος οπως το γραφεις!Εγω εδεινα 250-300 γραμμαρια την μερα αλλα μεγαλυτερες ποσοτητες απο τα υπολοιπα!Οταν δινεις κοκκινο κρεας πριν και μετα τι προγραμμα ασκησης εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
Το μενου που ειχε στο λινκ του gab ελεγε για ενηλικα θηλυκα που θηλαζουν γιαυτο μπερδευομαι. Επισης βλεπω γαλα. Δεν ειπαμε οτι γαλα καλυτερα οχι; Δηλαδη στην περιπτωση μου με μαμα 5 κιλων και μπαμπα αγνωστο (το κουταβι 1,2 κιλα στις 35-40 μερες δεν ξερω αν βοηθαει) τωρα πχ τρωει περιπου ενα δοχειο φ100(διαμετρο) του οποιου ο πατος ειναι ολος καλυμενος με κροκετες puppy μια στρωση. Νερο και ελαιολαδο. Περιπου τοσο τρωει ισως και λιγο παραπανω αλομα δεν ξερω λιγο τον εχω. Ενα μενου ειδικα για τους πρωτους δυο μηνες πχ τι να κανω για να βρω ποσο πρεπει να του δινω και απο τι. Σορρυ κιολας απλα αν ειναι να δινω κατι σωστο του οποιου τα συστατικα εξαρτωνται απο μενα και οχι απτο εργοστασιο της καθε κροκετας, θελω να το κανω σωστα. Λογικα πχ θα θελει παραπανω πρωτεινη αποτι στην υπολοιπη ζωη του, και λιγοτερο υδατανθρακα καθοτι κοιμαται συνεχεια αποτι βλεπω.
Οσον αφορα το ασβεστιο, στους ανθρωπους τουλαχιστον (και στα ιγκουανα...ασχετο) η d3 παει πακετο για να αποροφηθει και το μαγνησιο ανταγωνιζεται τους ιδιους υποδοχεις με του ασβεστιου αρα θελει ενα χρονικο παραθυρο αν γινεται ληψη ξεχωριστων συμπληρωματων. Το μαγνησιο παει πακετο με ψευδαργυρο και κατι ακομα αλλα αρχιζει και ξεφευγει το πραμα εδω. |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχισε να του δινεις και αλεσμεναλαχανικα σιγα σιγα μαζι με τις κροκετες και βαλε και λιγο ψαρακι αλλα λιγο και μια 2 φορες την βδομαδα!Και για συμπληρωμα βιταμινων αλλα και για να αρχισει να παιρνει τις γευσεις σιγα σιγα και μη σου μαθει στην παλιοκροκετα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγραψες και εσυ καποια απο πανω οποτε κομπλε. Αυτα εννοεις να τα αναμιγνυω με την κροκετα (που την κανω πατε) η πχ 2-3 απτα 4-5 γευματα ναναι μπαρφ και τα αλλα οπως τωρα σκετα; |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα παιδιά που κάνουν εκτροφή θα σου εξηγήσουν πιο εμπεριστατωμένα. εγώ ως απλή κάτοχος,όταν είχα κουτάβι, γάλα σκέτο δεν του έδινα αλλά του έκανα κρέμα με άνθος αραβοσίτου και γάλα, ή γιαούρτι και έδινα και σύμφωνα με την δοσολογία του γιατρού ασβέστιο γιατί δένουν κόκκαλα όταν είναι μικρά.ή κρέμα με μπισκότα και γάλα. ή ρύζι με κοτόπουλο ή ρύζι με ψάρι και λαχανικά καρότο, αρακά, κολοκυθάκι, φασολάκια σε μικρή ποσότητα μέσα στο μαγείρεμα. αραιά καρδιά μόσχου ψιλοκομμένη για βιταμίνη D πάλι με ρύζι. κι εγώ είμαι υπέρ των πολλών μικρών γευμάτων εμπειρικά πάντα. και γενικά αν πεινάει να τρώει.(και τον τραχανά που έγραψε ο φίλος πολύ καλή τροφή) για ξηρά τροφή το μόνο που μπορώ να σου πω να κοιτάξεις προσεκτικά τα συστατικά και να διαλέξεις αυτήν που γράφει πρώτα και το μεγαλύτερο ποσοστό σε προιόν πρωτείνης και μετά τα άλευρα. θα ήθελα να μου πει κι εμένα ο Stivv37, συκωτάκια πουλιών δίνουμε ή προκαλούν εντερικά? |
|
||||
|
||||
![]()
Ε ρε πληροφοριες!! Overload χαχα ναστε καλα. Να δουμε και τι θα πουν οι επαγγελματιες μαρια. Ναι την μαμα την ειδα...στρουμπουλη γατα;! Οχι και τοσο ειπαμε. Τοσο μουπε η φιλοζωικη γιαυτο λεω. Βεβαια και το κουταβι μουπαν οτι ειναι καπου 500-700 γρ και ειναι 1,2 κιλα οποτε μπορει να πεσανε και εκει τελειως εξω...Ενα σκυλι που ρωτησα σε ενα καφε σημερα μου λεει 20-21 κιλα ειναι και μου φαινοταν πολυ πιο λιγο οποτε γενικα μαλλον ολοι εκτος πεσαμε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
oxi βρε ενα κιλο κροκετα χαχαχαχαα ενα κιλο ολα/γευμα κροκετα περιπου 100γρ μερα παρα μερα περιπου εχει 2χμλ περπατημα ή παιχνιδι στον παιδοτοπο!!!και με να 5κιλ μου φαινονται καπως.αααα στιβ ειναι 25κιλα τωρα μεχρι ενα μηνα πριν του ειχα 3 γευματα αλλα και λογω χρονου αλλα και λογω του οτι ειδα πως ενεργητε ποιο σωστα με τα δυο το κρατησα τωρα τι να σου πω προσαρμοζω στην πορεια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα με τα γευματα το προσαρμοζει ο καθενας οπως θελει αναλογα τις απαιτησεις του και τις απαιτησεις του σκυλου φυσικα!
Τωρα για τα συκωτακια και γενικα εντερικα κοτοπουλου δεν εδωσα ποτε και δεν προκειτε να δωσω!Αν δεις εντερικα απο κοτα πανω των 5 μηνων θα παθεις πλακα ολα αρχιζουν και σαπιζουν μεσα τους και αυτο θες να το δωσεις στο σκυλι?Ειναι τα φιλτρα του οργανισμου και με τοσες ορμονες και φαρμακα που δινουν δυσκολο να πεις αν ειναι οκ να δωσεις! Οταν μιλατε για γαλα για τι ειδους γαλα λετε?
|
||||
|
||||
![]()
Εγω την κτηνιατρο αυτο τι ρωτησα της λεω τι γαλα. Κανονικο μου λεει φρεσκο. Και κανει λεω; Γιατι να μην κανει; Λεω διαβασα εχει πολλα σακχαρα και ειναι δυσπεπτο. Μου λεει και τι πειραζει που εχει σακχαρα.....
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια κτηνιατρος αυτη........
το σκυλι το πηρες μικρο βεβαια ξερω οτι το πηρες απο φιλοζωικο υπαρχει ειδικο γαλα για σκυλι αλλα εχω ενστασεις αν τωρα ειναι χρησιμο.. το μητρικο γαλα περα της θρεπτικης του αξιας εχει αντισωματα που αυτα θα τα παρει απο τα εμβολια... τωρα το σκυλι πρεπει να εχει κανει το παππι και μετα τον δευτερο μηνα θα ακολουθησουν τα πενταπλα... φιλε κουραμπιε εμενα η γνωμη μου ειναι να προστατευτει το σκυλι απο καθε ειδους μικροβιο δηλαδη οχι βολτες εξω!! να δινεις ξηρα με καποια συμπληρωματα στα ειπα και απο το τηλεφωνο!!! ΑΣΧΕΤΟ αλλα εχω ξεκινησει να εκπαιδευω σε βασικη ενα κουταβο που ειναι κανονι σε λιγο καιρο θα ανεβει βιντεο!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα γιατι μονο ξηρα τροφη τοσο πολυ κακο θα κανουν και τα φυσικα συμπληρωματα? Ή εχεις τοσο εμπιστοσινη στις ξηρες τροφες?
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με τα παιδια.Και η ασκηση να ειναι λιγο προσεκτικη σε αυτη την ηλικια μιας και τα κοκκαλα τωρα δενουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
κανονι??????ακομα??? εμενα ειναι πολυβολο........
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ασκηση ρε σεις αυτος κοιμαται απτο πρωι ως το αλλο πρωι. Μονο για καφε που βγηκαμε τον πηρα μαζι και τον ειχα φασκιωμενο για να μην κρυωνει. Τι φασαρια ουτε που συγκινηθηκε κοιμοταν
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε προσεχε μην γυρισει καμια φορα αποτομα και πεσει απο το κρεβατι του.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωχ!τωρα το ειδα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα
δουλευει πολυ με μπαλακι ο κουταβος και βοηθαει πολυ... περιμενε βιντεο σε κανενα διβδομαδο... σε λιγο καιρο θα κανω και κουρεματα!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχα
![]() ![]() στον αερα απο 2,5 μηνων χαχαχαχαχα τι μπαλακια....τωρα τον δουλευω λιγο λιγο στο wheith pulling κουραμπιε σορρυ για το οφ τοπικ |
|
||||
|
||||
![]()
τερατακι!Οχι βαρος απο τωρα ρε τρελε ασε το σκυλι να μεγαλωσει!!!
|
||||
|
||||
![]()
ενα κιλο δεν του κανει τπτ περπατημα κανουμε λιγο παραπανω και το καλοκαιρι θα τον πεθανω στο κολυμπι να κτησει μυς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το κολυμπι ειναι οτι κσλυτερο για να το χτισεις το σκυλι!Με ενα κιλο δε παθαινει τιποτα ενοειτε!Απλα βαρη το καλυτερο ειναι μετα τον 1,5 χρονο που εχει διαπλαστει καλα το σωμα του και ο σκελετος και οι μυες!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α καλα μιλαμε ειναι ενας τελειως αλλος κοσμος ετσι!; Οσο θελεις να ασχοληθεις υπαρχουν πραγματα να κανεις. Ποιο οφτοπικ οεο δωστε ιστοριες μοιραστειτε γιαυτο υπαρχει το φορουμ χαχα.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Φαινεσαι να το επικροτεις αυτο και μου κανει εντυπωση να σου πω την αληθεια. Ειναι φυσιολογικη τετοια χρηση σκυλου; Εδω ανθρωποι που κανουν το ιδιο και πιστευω οτι δεν ειναι οτι πιο υγιεινο. (δεν μιλαω για ορμονες κλπ) και εγω κανω powerlifting αλλα εχω επιγνωση οτι οταν ενας ανθρωπος καταληγει να σηκωνει 3 φορες τα κιλα του δεν γινεται να μην εχει και συνεπειες. Το ιδιο θα ισχιει και στους σκυλους...πιστευω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην να πω οτι ειναι καθαρα αθλητησμος και μαλιστα σε πολλυ καλο επιπεδο τετοιο ωστε πλεον δεν σημμετεχουν σκυλια που εχουν παρει αναβολικα κτλ,εαν προσεξες τα βαροι ειναι πανω σε ροδες αυτο μειωνει σημαντηκα το αναρτομενο βαρος,πιστευεις οτι τα σκυλια στης σκυλοδρομιες δεν εχουν προβληματα,τα σκυλια που σερνουν ελκηθρα?δεν κακοποιηεις τον σκυλο σου φιλε μου εχεις ενα σκυλο εργασιας αυτα τα πραγματα τον χαροποιουνε τα γουσταρει.οποτε φιλε μου μην ανυσηχεις το σκυλοι σου δεν παθενει τπτ αντιθτα οταν το κανεις σωστα κανεις καλο στον σκυλο σου.φυσηκα δεν μιλαμε για τους μαλακε ςπου απο ην τρελλα τους καινε τα σκυλια τους αλλη κατηγορια αυτοι,και πιστεψε με χανονται.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=EnE8LknvoGI τωρα το δικο μου ποσα κιλα θα τραβαει ειληκρηνα δεν ξερω ετσι και αλλιως δεν εχω σκοπο να τον φτασω στα ακρα τον σκυλο πρωταθλητησμο δηλαδη μιας και δεν τον θελω για τετοια χρηση. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
Ειναι εφικτο να μπουν γαριδες σε αυτη την ψαροσυνθεση? | Geovai | Γαρίδες | 9 | 30-09-11 15:06 |
Ειναι εφικτο??? Εχω τρελαθει απο ενθουσιασμο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 24-06-09 11:22 |
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ!!!(CROWNTAIL) | mariah | Bettas | 21 | 09-05-07 14:33 |
Τι ασθενεια ειναι αυτη ? Ιδεες-προτασεις | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 01-07-06 09:42 |