|
|
||||
|
||||
![]()
Η άλγη, όπως θα σου πουν και οι εμπειροτεροι είναι αποτέλεσμα ανισορροπίας. 100 πεινασμένα πλεκοστομα να έχεις, αν δε βρεις τι την βοηθάει , πάντα άλγη θα έχεις. Ψάξε ένα ποστ για καταπολέμηση αλγεων. Αναγνώρισε τη δική σου και δες πως τη μειώνεις
|
|
||||
|
||||
![]()
προς το παρών δεν έχω πρόβλημα επειδή έκαναν δουλειά (εκτος από φόνους) τα CAE !!!
σίγουρα όμως θα χρειαστώ και αλγο φάγους και δεν ξέρω αν τα πλεκος είναι αρκετά !!! Υ.Γ. παίζει τα πλεκος ή τα CAE να μου τρώνε το κερατόφυλλο ???? |
|
||||
|
||||
![]()
Και τα πλεκοστομα σου πρεπει να φυγουν!!Τι λιτρα ειναι το ενυδρειο σου?Ποιο λες οτι εκενες την ψαροσυνθεση και τωρα λες οτι εχεις μεσα cae και pleco τι σο'ι' ψαροσυνθεση ειναι αυτη που λες?Και για την αλγη πρεπει να βρεις τι φταιει πχ αυξημενη φωτοπεριοδο κ.α.!!!Και οχι να ψαχνεις ψαρια!
------------------------- Και οι πλεκο πρεπει να φυγουν απο εκει μεσα!Ποιο πανω μας λες οτι εκανες την ψαροσυνθεση και μετα λες για CAE και Pleco μαζι με γκαπακια που την διαβασες εσυ αυτην την ψαροσυνθεση?Ειναι τα λιτρα σου καταληλα για ολα τα ψαρια σου? Και καταρχην εχεις εξαρση αλγης ή εισαι της θεωριας <των φρονιμων τα παιδια πριν πινασουν μαγειρευουν;>
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stivv27 : 04-01-13 στις 15:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι 270 Λ
τα πλέκος γιατι πρεπει να φύγουν ???? αυτής της θεωρίας :Ρ |
|
||||
|
||||
![]()
Μην την εφαρμοσεις ομως ξανα, με φαρμακα τουλαχιστον
|
||||
|
||||
![]()
οκ φίλε μου έγινε δεν θα ξανά γίνει !!!
παίζει τα πλεκος ή τα CAE να μου τρώνε το κερατόφυλλο ???? |
|
||||
|
||||
![]()
Για το κερατοφυλλο δεν ξερω αλλα να δεις καμια ουριτσα να ειναι κολλημενη στο στομα του πλεκο παιζει ποιο πολυ!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|