|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι ρε εχει γινει σηριαλ? Μια χαρα παει πλεον! Πριν το στησω ναι ειχε γινει Λαμψη. Αλλα τι να κανω ηθελα ναναι οσο πιο απροβληματιστο και ναμαι ετοιμος, δεν το μετανιωνω που σας επρηξα
![]() ![]() ![]() ΥΓ για την νυχτερινη τι εγινε βαρεθηκες αυτο το wallpaper θελεις να σου βγαλω καινουργιο?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι βρε πλακα κανω για το σηριαλ,καλα κανεις.κατοπιν "ωριμου σκεψεως"
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
H αληθεια ειναι οτι το spot effect οπως το φανταζομαι θαναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ομορφο, απλα αναρωτιεμαι μηπως δεν ειναι καλο για τα ψαρια και μπερδευονται γιαυτο και η ιδεα για την led ταινια. Αλλα μαλλον ειμαι παλι υπερβολικος ε?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντί να βάζεις μονωτική, δοκίμασε λεντοταινία 3528 στο μήκος του ενυδρείου και ένα dimmer...εγώ έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Led Smd Plcc-2 (Χρώμα ψυχρό λευκό) 1 έως 2 ευρώ
Τροφοδοτικό 3V ή ρυθμιζόμενο πολλαπλής τάσης 1.5V - 12V Καλαμάκι φραπε σπαστό Ενυδρειακή βεντούζα (να έχει τρύπα όσο η διάμετρος από το καλαμάκι) καλωδιο
|
||||
|
||||
![]()
στην εδωσε την πατεντα απο πανω ο delta.φτιαξτο και θα δεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν θελεις πολλα mA. 250-500 φτανουν κανα 5 ευρω Μπορεις να βαλεις και dimmer
|
||||
|
||||
![]()
Οκ χιλια ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες.
![]() ![]() ------------------------- Kαλα θα τρελαθουμε τελειως ε. Κανω αλλαγη νερου τωρα και αντικρυσα την συμπεριφορα που βλεπετε στην φωτο απο εναν ανσιστρους. Ακομα ετσι ειναι παιζει με το spray bar.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 28-11-12 στις 14:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.flexfireleds.com/pages/Co...5050-LEDs.html αποτι καταλαβα ειναι πιο ηρεμα στον φωτισμο τους τα 3528 ε? Προτιμω το σποτ ομως. Βρηκα τι ψαχνω σε μια φωτο...αλλα οχι μπλε. Καπως ετσι το φανταζομαι
![]() Σπυρο γιατι ψυχρο λευκο? Και γιατι καλαμακι φραπε??? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο δεν ειναι moonlight.
Εκει θα βγει ο Καρρας να τραγουδησει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Xαχαχαχαχαχαχ για το μπλε λες που εβαλα??
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oχι μονο.
Για την ενταση το λεω. Με το κανονικο moonlight δεν φαινονται τα ψαρια Σκοταδι ειναι με ενα αχνο φως στη μεση Οι φωτογραφιες δεν το πιανουν
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Συνήθως στο μέτρο βγαίνει 14.4w με 5050 και 4.8w με 3528...εκτός και αν βρείς λεντοταινία με διαφορετική 'πυκνότητα'. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
βοηθεια!τι αλλο ειδος ταιριαζει με tiger barbs?εχω 10 σε ενυδρειο 125 λιτρα φυτεμενο | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 27-06-12 10:27 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΑ | xristaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 20-02-12 03:43 |
Το πρωτο μου ενυδρειο φυτεμενο , με γκαπυ | tepe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 16-06-10 21:06 |