|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείς ότι το τζάμι το βρίσκεις τόσο ή φτιάχνεις και εσύ με κάτι παραπάνω.Ρωτώ γιατί αν κοστίζει τόσο λίγο ενδιαφέρομαι για διαστάσεις 100μήκοςx40πλάτοςx45-50ύψος.Πόσο θα κοστίσει δηλαδή;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μεχρι πριν λιγο καιρο εφτιαχνα αλλα τωρα λογο του οτι αλλαξα δουλεια και δεν εχω σχεδον καθολου χρονο μου ειναι πολυ δυσκολο (12-14 ωρες στην δουλεια). εκτος και εαν δεν το βιαζεται καποιος και εχω χρονο μπροστα μου. το ενυδρειο που λες τα υλικα του μονο πιστευω θα σου πανε γυρω στα 30 ευρω τα τζαμια και 10 ευρω οι σιλικονες. στο περιπου σου λεω τωρα. εαν ενδιαφερεσαι εσυ η καποιος αλλος π.μ. |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε κατι παραπανω για τα τζαμια.......
------------------------- υπαρχει καποιος λογος για αυτες τις διαστασεις ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsag : 28-09-12 στις 17:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάχος τζαμιού σε νέο ενυδρείο... | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 08-10-08 16:25 |