|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Περιεργο
Κι εγω (μενουμε και κοντα) αυτες τις θερμοκρασιες ειχα (32C) πριν μερικες μερες (σημερα δροσισε 28-29) και σε 50λιτρο εχω ενα 80αρι 3000 στροφες, 37CFM, και το δουλευω συνηθως στα 6 volt. Τα ανεβασα αυτες τις μερες στα 7,5 για να μου κρατησει 25C, αλλα ΟΚ δουλευε ολη μερα και εκανε διαλείμματα μονο το βραδι . Βεβαια εμενα δεν εχει καπακι, και η λαμπα και το τροφοδοτικο δεν ειναι "μεσα" στο ενυδρειο. Στον επομενο καυσωνα θα το βαλω στα 12 να δω τι θα γινει.. ------------------------- Αναπληρωση χειροκινητα μια φορα την ημερα ή μερα παραμερα, απο μπετονακι που ειχα στο ψυγειο ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 28-06-12 στις 01:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Red Crystal | lans | Γαρίδες του γένους Caridina | 2 | 04-04-11 09:27 |
Red crystal αγορα! | pavlos1988 | Γαρίδες του γένους Caridina | 1 | 06-12-10 23:22 |
CRYSTAL RED SHRIMPS | gleboukas | Γαρίδες του γένους Caridina | 10 | 11-03-09 14:58 |