|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλε μου,
εχω ενα θα σου πω ΤΑ ΛΙΤΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και αμα παρεις το 1,50αρι ειμαι σιγουρος οτι θα το μετανιωσεις απο τη στιγμη που εχεις την ευκαιρια να παρεις το 1,80.. οσο για τη μεταφορα πιστευω οτι ουτε το ενα θα ειναι ευκολο ουτε και το αλλο.. οσον αφορα την αξιοπιστια εχω στησει ενα ενυδρειο της ιδιας εταιριας που το ειχα παρει απο δευτερο χερι και μεχρι στιγμης ειναι αστερι,τωρα σε βαθος χρονου μονο ο θεος ξερει ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο ενυδρειο να διαλεξω | George_K | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 25-10-11 23:09 |
πιο φιλτρο να διαλεξω για ενυδρειο 260 λιτρα | petraras | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-05-11 03:14 |
Τι να διαλεξω για υποστρωμα? | Troll | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 22-01-11 12:50 |
Anubias | mariannos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 07-02-09 00:23 |
Ποιο απο τα δυο βιβλια να διαλεξω ?? | scissorhands | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 12 | 08-03-05 08:18 |