|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η θηλικιά είναι συνεχώς κρυμένη και όταν ένα άλλο θηλικό πλησιάζει το κυνηγάει. Επίσης όταν βγαίνει απο την φωλιά της κυνηγάει όλα τα θηλικά. Παρεπιπτώντος το μπουκωμένο έχει κάνει ένα προγούλι μέχρι κάτω! Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι η πρώτη της γέννα να τα φάει? Πάντως εγώ πολύ προστατευτική την βλέπω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στο ενυδρειο σου ειναι η πρωτη του γεννα. αλλα τα ψαρια τα πηρες ενηλικα...εισαι σιγουρος οτι το ψαρι δεν εχει ξαναγεννησει?
με το καλο τα μικρα.
|
||||
|
||||
![]()
Nαι είναι η πρώτη γέννα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εσύ συνέχισε τις ρουτίνες σου και άσε την φύση να δουλέψει..δεν μπορείς να κάνεις κάτι! |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως να βάλω μέσα στο ενυδρείο κάποιο ποτήρι, κάποια σωλήνα κάποιο κομάτι απο λάστιχο για να μπαίνουν τα μικρά μόλις γεννηθούν?(Και αν ναι πότε?)
Βρήκα και αυτό το θέμα:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9540 Στο συγκεκριμένο θέμα μια θηλικιά λαμπίντο η οποία ήταν η πρώτη της γέννα τα έβγαλε μια χαρά. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ σου είπα..για μένα βάλε 3-4 moonstone δεξιά που δεν έχεις πέτρες...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν θέλω να βάλω άλλες πέτρες μέσα γι'αυτό λέω να κάνει την δουλειά κάποιος σωλήνας. |
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιώτη δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μου ακούγεται ωραία ιδέα.
....δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις (αν δεν λογαριάζεις να τα βγάλεις τα μικρά από το ενυδρείο ή να προσθέσεις πέτρες) Το πιο ασφαλές (όπως το φαντάζουμε) είναι να πάρεις λάστιχο φίλτρου να το κόψεις κομματάκια 3-4 εκ. και να τα δέσεις μαζί σαν κυψέλη (με 4-5 κομμάτια η κάθε δέσμη) Κάνε 3-4 τέτοια και στερέωσε τα σε διάφορες θέσεις μέσα στις πέτρες. .........αν πετύχει ενημέρωσέ μας και εμάς! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να ανοίγω τα φώτα ή όχι?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
είναι μπουκωμένη? | demka27 | Malawi | 8 | 03-06-09 22:31 |
Μάλλον είναι μπουκωμένη | ANXRI | Malawi | 14 | 21-12-08 00:35 |
Frontosa μπουκωμένη stop | GEORGIOS | Tanganyika | 14 | 10-02-06 22:19 |
Επιτέλους μπουκωμένη labido!!! | Filippos | Malawi | 25 | 20-12-05 01:26 |