|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και πάλι! Εύχομαι όλοι να είστε καλά..
Συνεχίζουμε.. ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Εχθές το βράδυ παρατήρησα μια διαρροή, όπως καθάριζα τις σιλικόνες.. αλλά δεν ήταν στο τζάμι που μας έφυγε κατά την κόλληση.. Αν και ξενέρωσα αρκετά, σήμερα το μεσημέρι πέρασα εξωτερικά απ την τρύπια πλευρά κι άλλη σιλικόνη και την έστρωσα ωραία. Πριν από λίγο τελείωσα και την απέναντι πλευρά, πάλι εξωτερικά. Αύριο μεσημέρι θα κάνω τις 4 πλαινές επιφάνειες ξανά με σιλικόνη, και το βράδυ θα το κάνω όλο εσωτερικα... Το θέμα είναι ότι δεν έχω κολλήσει κόντρες ακόμα.. Πρώτα να βάλω την κόντρα? Η να περάσω σιλικόνη εκεί που έχει διαρροή και πάνω εκεί να κολλήσω και την κόντρα? Να ξαναρωτήσω πόσα εκατοστά πιο κάτω απ το χείλος του τζαμιού πρέπει να είναι η πάνω κόντρα? αν παίζει κάποιο ρόλο και αν διαμορφώνει παραμέτρους.... ΚΑΠΑΚΙ Δεν έχω κάνει τίποτα με το καπάκι, έψαχνα καταρχάς λάμπες για να υπολογίσω και τις διαστάσεις του plexi.. Βρήκα όμως οπότε από αύριο που θα μετρήσω, θα έχουμε νέα :P Στους ανεμιστήρες έχουμε θέμα όμως.. Ποια είναι η δεύτερη καλύτερη μάρκα μετά τους zalman? Γιατί εκεί στην zalman από χρυσό τους φτιάχνουν και βγαίνει 12 ευρώ, ο ένας 12mm..... μας δουλεύουν... απατεώνες.. Σκέφτομαι να βάλω 2 12άρηδες πάνω στο μαύρο καπάκι, και 2 8άρια πάνω στο φωτιστικό. Οι 8άρηδες θα μπουν πάνω στο plexi τελάρο που θα βιδωθούν και οι λάμπες λόγω χώρου.. (Βλ εικόνα 2) Λογικά στο μήκος θα μας πάρει ίσα ίσα, το κάτω δεξιά κενό θα είναι για το μικρό καπάκι.. απλά θα κόψω το διάφανο plexi σε αυτό το σχήμα.. Αλλά φοβάμαι ότι θα είναι πολύ στριμωγμένα γμτ... Απόψεις πάνω σ'αυτό? ΦΩΤΙΣΜΟΣ Βρήκα λάμπες όπως έγραψα παραπάνω. Φαίνονται στην εικόνα 1. Είναι ακριβώς τα ίδια χρώματα με σένα klipitiklopos, μια T8 PHILIPS TL-D 18W AQUARELLE 60cm, πολύ ωραίο χρώμα, ροζίζει λίγο Και επίσης μια Τ8(μάλλον) OSRAM LUMILUX WARM WHITE 60cm L 18W/830 1350 lm με μια ωραία κιτρινωπή απόχρωση. Και τις δύο τις άναψε μπροστά μου.. Σύνολο: 36W.... Για τα ακροφύσια βρήκα πάλι παρόμοια με σένα... (πιστή αντιγραφή ![]() ![]() Να δούμε πως θα τα βιδώσω όμως πάνω στο τελάρο.. Γιατί δεν έχουν μέσα ελατήριο, αλλά ένα άλλο σύστημα λίγο περίεργο.. Κάτι θα γίνει τέσπα.. Ελπίζω να κάνουν οι λάμπες.. και να τα καταφέρουμε να τα συνδέσουμε σωστά, χωρίς boom.. Οι ανακλαστήρες χρειάζονται ? ![]() ΒΑΣΗ Τίποτα ακόμα. Περιμένω κάποιος να μου πει τις διαστάσεις του eheim 2213 για να δω πως θα το χωρέσω στα ντουλάπια της.. Φελιζόλ παραγγέλθηκε πράσινο 3εκ. ΦΙΛΤΡΟ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ CONTROLLER Έχω αποφασίσει για το eheim 2213 με τα βανάκια.. Και επίσης για τον θερμοστάτη τον οποίο έδειξα στο πρώτο post.., δε ξέρω αν βγαίνει και σε 100w, αν γνωρίζει κανείς κάποιον άλλον, εξωτερικό που να συνδέετε δηλαδή πάνω στο φίλτρο, για να γλυτώσουμε τα πρόσθετα μηχανήματα μέσα στο νερό, θα ήταν ότι καλύτερο.. Ήδη διάβασα αρκετά για το controller και μάλλον θα καταλήξω στον κινέζικο STC-1000... Αλλά αυτά θα τα δούμε αργότερα.. Ευχαριστώ και πάλι για το μακρυνάρι μου... Αγαπάτε αλλήλους...!! ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια βοηθεια σας παρακαλω | Δημητρης89 | Bettas | 21 | 06-11-10 19:28 |
καλησπερα την βοηθεια και τις γνωσεις σας!!! | akoylini | Malawi | 3 | 13-12-09 22:25 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! | angel | Χρυσόψαρα | 15 | 17-06-08 19:06 |
παρακαλω τις γνωσεις σας | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 07-05-07 12:52 |
Παρακαλω την βοηθεια σας | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 03-04-05 12:03 |