|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
οκ το πιασα δελτα αρα μου προτηνεις να τον παω πισω να τον παρει καποιος που ισως να πεθανει σε ενα μηνα η να φτασει και αυτος στο σημειο να μην ξερει τι να τον κανει??
συμφωνω οτι ειναι τυραννια για το ψαρι αλλα πιστευεις οτι το καλητερο ειναι να το παω πισω??και αν το πετ δεν τον θελει τι να κανω νατον σκωτωσω επιδει μετα απο 3 χρονια δεν θα χωραει πουθενα δεν εχει το δικαιωμα να ζησει αυτα τα χρονια εαν ειναι να τα ζησει καλα??και φυσηκα δεν εχω καμια ψευδαισθηση και κατανοω απολυτα και αυτα που λες αλλα και οτι με παροτρυνες να διαβασω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικο μου! | christosvn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 15-02-10 00:25 |
να και το δικο μου! | Πάνος | Nano Reef | 30 | 25-12-09 00:23 |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Να και το δικο μου | petde | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 13-03-09 21:41 |