|
|
||||
|
||||
![]()
Επιγοντος πρεπει να βρεις μπολι,και να κανεις μεγαλυτερη αλλαγη νερου,Ποσα λιτρα βιολογικο υλικο εχεις,?Βγαλε τα σφουγγαρια και βαλε καινουργιο (καλυταρα Απο αλλο στρωμενο)βιολογικο υλικο.Οτι ειναι να κανεις καντο γρηγορα,γιατι τα νουμερα σου ειναι απαγοητευτικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω μπλε σφουγγαρι και 1 λιτρο σιποραξ. αρα λες να βρω μπολι. να μην περιμενω μεχρι το βραδυ να δω αν πεσει?
------------------------- αυτο που με παρηγορει ειναι οτι εχω νιτρικα 10 . αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχει ακ0μα βιολογια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 07-08-11 στις 11:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι μα περιμενεις με τετοια νουμερα,αν βρεις εστω μισο λιτρο μπολι,να βγαλεις ολο το δικο σου και να βαλεις αλλο μισο καινουργιο.Κανε και μια αλλαγη ακομα σημερα του 70% νερου.Βεβαια δεν ξερω αν το ετοιμαζεις πρωτα.
------------------------- Τα σκαλαρια τι υψος εχουν? ------------------------- Τα σκαλαρια τι υψος εχουν? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ : 07-08-11 στις 12:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα λιτρα εχεις
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι 135 λτ. θα μο πεις οτι ειναι λιγα τα λιτρα? εχω και ενα 240λτ αδειο. αλλα λογω διακοπων το εχω αδειο.απο σεπτεβρη λεω να το στεισω. //
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγουρα ειναι λιγα,αλλα τωρα προεχουν τα δηλητηρια που εχεις μεσα.Τετοια νουμερα δεν κανει μια πολυωρη διακοπη.Παντος αν ειχα εγω το προβλημα,θα εκανα τωρα μια αλλαγη ακομα.Το 50% ειναι πολυ λιγο γιαυτα τα νουμερα που εχεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα αμμωνιας στο γκαποενυδρειο | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 27-06-11 22:46 |
Προβλημα Αμμωνιας | IbizaIsland | Αρχάριοι γλυκού νερού | 152 | 22-01-11 16:46 |
Ξανα προβλημα αμμωνιας | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 14-04-08 14:21 |
Προβλημα αμμωνιας again! | Greg26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 24-08-07 19:05 |
Προβλημα (Test Αμμωνιας) | ΡΑΠΤΗ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-12-06 22:07 |