|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω το eco pro 130 και δεν βλεπω μεγαλη διαφορα με το 205 της Fluval , επεισης ειναι πολυ χαλια τοποθετημενα τα σφουγγαρια του fluval γιατι μαζευεται η βρομια σε συγκεκριμενα σημεια!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά ανάμεσα στο eccopro300 και στο fluval 305 δεν υπάρχει σύγκριση. Αυτό μπορώ να το βεβαιώσω.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλα λες οτι εχει 3 φορες παραπανω ροη, μημπως φταει ο τροπος που βγαζει το fluval (με το πλακουτσοτο στομιο στην εξοδο του) που δινει πιεση στο νερο και νομιζεις οτι γυρναει 3 φορες τα λιτρα περισσοτερο απο το αλλο? Αναλογος με την ιχθυοφορτωση που θα εχεις διαλεγεις και φιλτρο Μανο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τες πα, δεν επιμένω, ούτε έχω κάτι με τα eheim ή τα fluval. Απλά έχω και τα δύο και μεταξύ των δύο μοντέλων αυτά είδα. Και γι' αυτά μιλάω μόνο. Σε άλλα αντίστοιχα μοντέλα μπορεί να μην ισχύει αυτό που λέω.
|
||||
|
||||
![]()
Και κατι αλλο.. Με τις διαστασεις που ειπα και πριν οτι εχει η γυαλα μου τα 300 λιτρα ειναι μικτα..... Αλλα ειμαι τοοοοσο οριακα για να παω σε μεγαλυτερο η μπορω να κανω δουλεια στα σιγουρα με τα 300σαρια ειτε της eheim η της fluval..??
|
||||
|
||||
![]()
Δε κολλαω στη μαρκα δηλ οσο για το αν θα γινει η δουλεια σωστα... Δεν ειμαι της υπερβολης αλλα θελω να ειναι ολα σωστα..
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα το Fluval ειναι καλητερο διοτι γυρναει 1000 αντι για 750 λιτρα και επειδη εχει μεγαλητερο καδο, αν θα εχεις πολυ ιχθυοφορτωση ομως παρε μεγαλητερο φιλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ρε παιδια ευχαριστω για το χρονο σας...
|
||||
|
||||
![]()
Να λάβεις υπόψη ότι αν πάς οριακά με τον καιρό η ροή πέφτει όσο πιάνει σαβούρα το φίλτρο μέχρι να το καθαρίσεις και να επανέλθει. Εγώ θα πήγαινα στο 405...
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ecco 300 είναι πολύ μικρό για 300 λίτρα ενυδρείο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim 2215-Eheim 2217 | peristerigeo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 16-08-10 20:25 |
απο 150 στα 300λ | calmen | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 10-10-07 12:30 |