|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και φυσικα μαυρο χαρτονι.......
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλία θα μας εκουζουλάνεις
![]() ![]() Εμένα δεν μ' ενοχλεί το στήσιμο της πέτρας αφού είναι λειτουργικό για τις ανάγκες των πετρόψαρων, αν και θα χώριζα τις πέτρες σε δύο όγκους και θα έβαζα μερικές μεγάλες πλακέ όρθιες πέτρες (σχιστόλιθο?) για τα Cyprichromis και περισσότερα φυτά ![]() Περιμένω με το καλό να το δω τελειωμένο. |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγώ συμφωνώ για τις πέτρες, πολύ στημένες είναι. βγάλ' τες και ξαναρίξ' τες μέσα σα να άδειασαν από φορτηγό, θα δείξουν πιο φυσικές και κρυψώνες θα δημιουργηθούν άπειρες (ρίξε μια ματιά στο δικό μου χε χε χε)
ωραίος φιλαράκι, καλή συνέχεια |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το ενυδρειο σου κανε κατι με τις πετρες οπως σου ειπανε και θα γινει πιο ομορφο!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
180 λιτρα μαλαουι-τανγκανικα. | Πάνος | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 39 | 06-07-10 14:36 |
Αντιο Τανγκανικα | Filotas | Tanganyika | 30 | 08-09-09 21:21 |
Αφρικανικες Κιχλιδες των λιμνων Μαλαουι-Τανγκανικα. | kyriakos giorgas | Malawi | 4 | 14-05-09 22:53 |
Αλατι σε ενυδρειο με Τανγκανικα | panos73 | Tanganyika | 1 | 07-11-06 10:21 |