|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και σε μενα το ιδιο συμβαινει μαλιστα σκεφτηκα να απομονοσω τισ πιο κοκκινες μπας και ξαναεμφανιστουν εντονο κοκκινο
|
|
||||
|
||||
![]()
Κ εγώ παλιότερα που είχα μου είχε εμφανιστεί μια καφε με μια έντονη γκρι ρίγα κ μια βαθύ μπλε.Κάπου είχα διαβάσει ότι το μπλε μπορεί να οφείλεται σε στρες.Κ φυσικά παρά πολλές αχρωμες.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ! ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ 70¤ ΤΗΝ ΜΙΑ! ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΡΕΝΤ ΤΣΕΡΥ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα ιδια και εδω πρασινες μπλε αχρωμες κοκκινες καφε sakura fire red cherry
|
|
||||
|
||||
![]()
τουλαχιστον υπαρχει μια ποικιλια στο χρωμα.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι τις λενε red cherry ηθελα να ξερα...rainbow cherry ταιριαζει πιο πολυ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εχω 3 χρονια red cherry. Καποτε εφτασα να εχω γυρω στις 1000 και ποτε δεν εμφανιστηκε ουτε μια αχρωμη ή καφε, γκρι, μαυρο, μπλε.
Μου τις ειχε χαρισει ο dinos 99 και απο τοτε δεν εβαλα γαριδα απο αλλο αιμα στην αποικια μου. Αν τα γονιδια ειναι καθαρα και βοηθαμε και εμεις με τακτικη επιλογη τοτε πολυ σπανια να βγει καποιο αλλο χρωμα εκτος απο κοκκινο. Η μπλε της φωτογραφιας ειναι παντως πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |
Θέματα: Μπορώ να βάλω red cherry σε αυτό το ενυδρείο; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 38 | 20-10-10 15:26 |