|
||||
|
||||
![]()
Ρουλα υπαρχουν και αλλα petshop.. μονο ενα εχεις - ξερεις?
|
|||
|
|||
![]()
παιδια σε 2 πηγα. πορτα εφαγα. μονο οταν γοραζεις εισαι καλη. για εξυπηρετηση οχι. λοιπον την αλλαγη νερου την κανω ωσ εξης. αδειαζω περιπου 40 λιτρα νερο. σε ενα κουβα 10 λιτρων βαζω την αναλογη δοσολογια αντιχλωριο με νερο στην ιδια θερμοκρασια με του ενυδρειου μου. περιμενω κανα εικοσαλεπτο και μετα το ριχνω στο ενυδρειο. αυτην την διαδικασια κανω
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν κανεις αλλαγη νερου μεγαλη πεφτη η αμμωνια ? και αν ναι ποσο ?
για το τεστακι δε μου ειπες ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- οχι δεν πεφτει η αμμωνια με την αλλαγη. σας ειπα, μαλλον φταιει το αμολοκ αλλα αμα το σταματησω θα πω αντιο στα ψαρακια. δεν καταλαβα τι θες να σου πω για το τεστακι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 20-01-11 στις 15:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με ενα ακομα λιτρο εισαι κομπλε αν αφησεις το αλλο.. εγω παντως μολις φερει ο petcumulus θα παρω να το αντικαταστησω.. ειμαι σιποραξοφαν!!!!! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οποτε θα παρω κι εγω 2 λιτρα να το αντικαταστησω. θα παρω απο αλλου ομως για να μην περιμενω
|
|
||||
|
||||
![]()
κανεις καθε μερα αλλαγη ????? οκ
40 λιτρα στα 130 ? σταματα τα φαρμακα κατι αλλο παιζει δε γινετε ποσο ταιζεις ??? σκουπα βυθου βαζεις ? μηπος στην αλλαγη νερου ανακαταιβεις πολυ το χαλικι ???? οσο για το τεστακι θελω να μου πεις τη χρωμα περνει
|
||||
|
||||
![]()
απο που αλλου ρουλα? δεν βρηκα καποιον αλλον με χυμα? οι αλλοι το εχουν σε συσκευασια και κανει 15 ευρω...
|
|||
|
|||
![]()
χρωμα πρασινο σκουρο. το πιο πρασινο. τα ταιζω μια φορα καθε 2 μερες. σκουπα βυθου βαζω αλλα οχι παντα. οχι δεν ανακατευω το χαλικι. προσεχω πολυ να μην γινετε πολυ αναταραξη αν κι εχω βαλει τελευταια 2 φιλτρα μεσα και γινεται ανεμοστροβιλος. αλλα δεν φταιει αυτο.
------------------------- απο την ζωοφιλια στο παγκρατι. δεν ξερω ποσο εχει αλλα οσο και να εχει θα αναγκαστω να το παρω. επειγομαι αυτην την στιγμη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 20-01-11 στις 15:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οκ τοτε... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
δεν μπορω να σταματησω το φαρμακο αυτη την στιγμη. ειναι μεγαλο το ρισκο με τοση αμμωνια. θα περιμενω πρωτα το μπολι και μετα θα σταματησω τα ζουμια και παλι ρισκο ειναι αλλα μικροτερο ρισκο
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=ROULAMID;541241]χρωμα πρασινο σκουρο. το πιο πρασινο. τα ταιζω μια φορα καθε 2 μερες. σκουπα βυθου βαζω αλλα οχι παντα. οχι δεν ανακατευω το χαλικι. προσεχω πολυ να μην γινετε πολυ αναταραξη αν κι εχω βαλει τελευταια 2 φιλτρα μεσα και γινεται ανεμοστροβιλος. αλλα δεν φταιει αυτο.
------------------------- δε γινετε να μη πεφτει η αμμωνια μετα απο αλλαγη νερου ρε παιδια θα με τρελανετε κραταμε ψαρια με αεροφιλτρα η καθολου φιλτρα με καθημερινες αλλαγες νερου και δεν υπαρχει ιχνος αμμωνια
|
|||
|
|||
![]()
Προς το παρον θα βαλω τα endlers κ βλεπουμε...
Ευχαριστω Roulamid.βασικα θελω τα ψαρια να εχουν χρωμα ωστε το ενυδρειο να γεμισει με χρωματα. οι επιλογες ειναι λιγο περιπλοκες οποτε θα το ψαξω καλα. Ας περιμενω πρωτα να στρωσει γιατι με εχει ταλαιπωρισει αρκετα... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
τα εχεις δει απο κοντα ? ειναι πολυ μικροσκοπικα
![]() βαλε γκαπακια τα ιδια ειναι με τα εντλερ μονο κατα τη γνωμη μου ποιο ομορφα ρουλα στο θεμα μας τη νομιζεις οτι φταιει ??????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φυσικα και τα γκαπυ ειναι ποιο ομορφα και εγω γκαπυ σου λεω φιλε...
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=harris samos;541262]
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασες αλλα τεστ ?????
απαντα σε παρακαλω στις ερωτησεις μου δε γινετε θα τη βρω την ακρη σπαω το κεφαλι μου
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- δοκιμασα και της σερα. το ιδιο αποτελεσμα........ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 20-01-11 στις 16:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πμ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και σε λαθος αριθμο ομαδων (πολυ βασικο)
Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...0&postcount=10 http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...77&postcount=1 Ααφαλεις συνδυασμοι ζωοτοκων : http://www.aquatek.gr/vb/showthread....895#post539895
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο ειναι αυτο που εχεις στο προφιλ σου στις φωτο ?
|
|||
|
|||
![]()
Delta με τοσες απωλειες τι ειναι αλλες 5?????
Σ αυτη τη φαση που βρισκεται με αυτεσ τις τιμες περιπου ποσο χρονο θελει ακομα για να στρωσει? |
|
||||
|
||||
![]()
αλλαζεις νερακι ? αλλαζε και θα στρωσει μη βιαζεσε φεταααααααααααααα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αλλαζω ναι. πολυ φεεεεεεταααα εχουμε γεμισει....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Harris στο θεμα της Ρουλας εχουμε σπασει τα κεφαλια μας πολλα ατομα αλλα δεν βρικαμε λυση..αστα!Και μενα μου φαινεται πολυ τρελο ολο αυτο...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για πες ρε φιλε γιατι θα τρελαθουμε...
|
|
||||
|
||||
![]()
μολις ειμαι σιγουρος 100 % θα σας πω
αν δεις τη φωτο του ενυδρειου μπορει να το σκεφτεις καλυτερα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε τωρα θα με κανεις παλι να σπασω το κεφαλι μου..ριξε μια βοηθεια..διαλεγω την βοηθεια του κοινου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τεστ αμμωνιας κτλ | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 28-06-09 20:22 |
Ξανα προβλημα αμμωνιας | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 14-04-08 14:21 |
Προβλημα αμμωνιας again! | Greg26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 24-08-07 19:05 |
Προβλημα (Test Αμμωνιας) | ΡΑΠΤΗ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-12-06 22:07 |
επιπεδα αμμωνιας-please help | mpouklitsa | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 02-10-04 19:26 |