|
|||
|
|||
![]()
τα ψαρια οχι δεν τα εχω δωσει ακομα λογω χρονου κ μονο αλλωστε 5 εχουν μεινει ακομα...
οκ οποτε το να κραταω το ΝΟ3 στα 25 ειναι θεμα αλλαγης νερου κ μονο ε? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, και φυτων
|
|||
|
|||
![]()
οκ.ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
τι ψαρια εχεις τωρα μεσα στο ενυδρειο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω 2 με τα κοκκινα ματια ( τετρα ειναι αυτα
![]() 2 τετρα κοκκινα 2 πλατυ 1 πλεκο κ τα 2 "τιγρακια" αυτα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Παλι εισαι με ψαρια που δεν ταιριαζουν..
Απο μετρησεις πως πας μετα το μπολι? Νομιζω πως καλητερα να δωσεις τα τετρα και τα 'τιγρακια' και να μεινεις με τα πλατυ που ταιριαζουν και στο νερο της βρυσης σου.. |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικα rastafarian δεν εχω ιδεα τι να κανω. Θελω να βαλω ψαρια οπως τις φωτο απο κατω. ταιριαζουνε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο μετρησεις
ΝΟ2 = 5mg/L NO3 - 40mg/L NH3/NH4 = 0.25mg/L |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τις μετρησεις σου βλεπω οτι ακομα δεν εισαι στρωμενος..τωρα τα ψαρια που ζητας ξερω μονο τα μεσαια τα οποια νομιζω οτι θελουν μαλακο νερο και οχι νερο βρυσης και επεισης κοπαδακι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα Endlers (1η φωτο) κάνουν. Διάβασε το profile τους εδώ:
http://www.seriouslyfish.com/profile...=wingei&id=139 Τα Celestial Pearl Danio δεν κάνουν. Profile εδω: http://www.seriouslyfish.com/profile...itatus&id=1079 Τα άλλα στην 3η φωτο δεν τα ξέρω.
|
|||
|
|||
![]()
Εννοειτε πως μολις στρωσει τελειως το ενυδρειο κ βεβαιωθω τοτε θα ξαναβαλω ψαρια μεσα. Οποτε μαλλον θα τα βγαλω ολα οσα εχουν μεινει κ θα βαλω τα endlers με κατι παρομοιο. καμια προταση εχουμε που να ταιριαζει με τα endlers????? αντι για πλεκο τι να βαλω????
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν κάνω λάθος είναι κάποιο από τα Pseudomugil, έχει αρκετά ποστς στο φόρουμ σε ξεχωριστό τμήμα...
http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=135 |
|
||||
|
||||
![]()
Τα πλάτυ θέλουν παρόμοιες συνθήκες με τα endlers.
Gappy με endlers έχω την εντύπωση πως υβριδίζουν. Δεν χρειάζεται να βάλεις και πολλά είδη. Τα endlers αναπαράγονται σχετικά εύκολα. Για "αντι-πλέκο" σε σκληρό νερό δεν ξέρω.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- εγω παντος σε 96 λιτρα εγω θα εβαζα γκαπακια εχουν και ομορφες ουρες αντι τον εντλερ που ειναι ολα ιδια
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 20-01-11 στις 14:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 20-01-11 στις 15:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ποσα λιτρα ενυδρειο εχεις ? για ποιο λογο νομιζεις οτι ανεβαζεις αμμωνια ? γιατι ριχνεις ζουμια ????? που δε κανουν τιποτα απλα σας κοροιδευουνε
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- 130 λιτρα ειναι το ενυδρειο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 20-01-11 στις 15:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με δουλευεις ?????
130 λιτρα ενυδρειο με 6 ψαρακια και εχεις ανεβασει αμμωνια 4 μηπος κατι μετρας λαθος ? καθε ποτε κανεις αλλαγη νερου ?????
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- καθε μερα κανω αλλαγη με αντιχλωριο της πραιμ. εχω και φυτα. κερατοφυλλο, ανουβιες κρυπτοκορινες βαλισνεριες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 20-01-11 στις 15:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αφου λες οτι το προβλημα σου ειναι καρατσεκαρισμενο..
και δεν γινεται κατι.. στησιμο απο την αρχη...
|
|||
|
|||
![]()
Χάρη μην το αμφισβητείς γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα όταν έκανα το πρώτο μου λάθος ξεκίνημα με στήσιμο και στρώσιμο του ενυδρείου μου! Μάλλον είχα επιβαρύνει πάρα πολύ τα πάντα μέσα στο ενυδρείο και έτσι αναγκάστηκα να το αδειάσω και να το ξανοστίσω από την αρχή !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
διαφονω
|
|||
|
|||
![]()
σημερα ηρθε το εξωτερικο φιλτρο. περιμενω και μπολι να κανω αλλη μια προσπαθεια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο που ειπα παραπανω δλδ.. μου φαινεται καλυτερο απο το να καθεται και να ταλαιπωρειται ''τζαμπα'' και αυτην και τα ψαρακια της... ------------------------- Παράθεση:
Ποιο πηρες Ρουλα? flouval 205?
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 20-01-11 στις 15:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει αυτο που λετε
σε φυτεμενο 130 λιτρα με 6 ψαρακια μεσα να αναιβαζει αμμωνια στο 4 ? με καθε μερα αλλαγη νερου τι κανει κ@#$#$%^%^ μεσα ?????( σορρυ ειμαι βρωμοστομος και δεν ειδα οτι μιλαω και σε κοπελα ) με τη τεστ μετρας ????? απο που βαζεις νερο ? ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο ?
|
|||
|
|||
![]()
πως ρε παιδια να το στηω απο την αρχη με τα ψαρακια μεσα? δεν βρισκω φιλοξενια κι ασ ειχα βαλει αγγελια.παρακαλεσα τον πετσοπα κι εκει εφαγα πορτα. να τα βαλω σε αλλο μικρο ενυδρειο ειναι κι αυτο ρισκο
------------------------- ναι το fluval 205. αυριο θα παρω και 2 λιτρα σιποραξ περιμενω και μπολι κι ο Θεος βοηθος γιατι μολις βαλω μπολι τερμα τα ζουμια ------------------------- με τεστ της απι, νερο βρυσης το οπιο εκανα κι εκει μεετρηση αλλα η αμμωνια του ηταν μηδεν. 4 μηνες τρεχει το ενυδρειο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 20-01-11 στις 15:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη επιλογη...!!!
φλουβαλ.. οσο για τα 2 λιτρα το μακαρονι θα το βγαλεις απο μεσα?
|
|||
|
|||
![]()
Όντος!!! Μπορείς να ρωτήσεις κάποιον αν μπορεί να φιλοξενήσει τα ψαράκια σου και να το ξανοστίσεις από την αρχή. Είναι ταλαιπωρία το ξέρω αλλά εμένα η βιολογία μου ήταν οκ μετά ,μέσα σε 1 βδομάδα ( εδώ και 3 μέρες οι μετρήσεις μου είναι μια χαρά , μάλλον ήταν το τηλεπαθητικό μπόλι του bokosta που βοήθησε)
![]() ![]() ![]() ![]() Χάρη τώρα μπορεί να έχει 6 στην αρχή πόσα είχε ??? |
|
||||
|
||||
![]()
οταν κανεις τεστ στο ενυδρειο τη χρωμα γυνετε το νερο στο τεστ ?????
πως κανεις αλλαγη νερου περιεγραψε μου ακριβος παρακαλω ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τεστ αμμωνιας κτλ | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 28-06-09 20:22 |
Ξανα προβλημα αμμωνιας | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 14-04-08 14:21 |
Προβλημα αμμωνιας again! | Greg26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 24-08-07 19:05 |
Προβλημα (Test Αμμωνιας) | ΡΑΠΤΗ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-12-06 22:07 |
επιπεδα αμμωνιας-please help | mpouklitsa | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 02-10-04 19:26 |