#31
|
||||
|
||||
![]()
Σε σκούρο ποτίρι του νες καφέ, με το ζεστό νερό βλέπεις εύκολά εάν διλύθηκε όλη η σόδα. Αν υπάρχει αδιάλυτη, αδειάζεις με προσοχή το διάλυμα στο κουβα και προσθέτεις νέο ζεστό νερό στο ποτίρι... συνήθως όμως άνετα διαλύεται μια κοφτή κουταλιά του γλυκού σόδα σε μία κούπα ζεστό νερό (κάπου 200ml)
__________________
Αν δεν βρέξεις σαλόνι... mbuna δεν πιάνεις!!! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σόδα??? | Lupo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 08-01-08 19:40 |
PH KH plus vs Μαγειρική σόδα | nikman | Malawi | 8 | 01-10-06 16:37 |