|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η κυοφορια των χαμστερ ειναι μολις 16 μερες....οποτε καταλαβαινεις τι σε περιμενει αν πεις να τα ζευγαρωσεις...
|
||||
|
||||
![]()
αν παρεις θυληκο παρε και εναν βοα να εχεις κατι να κανεις τα μωρα!
και πυθωνας κανει! |
|
||||
|
||||
![]()
Μου είναι αδύνατον να δώσω σε κάποιο ζώο να φαί ένα άλλο ζωντανό ζώο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αα ξεχασα θες παρεα για το χαμστερακι σου... αν και μονο του αν το φροντιζεις μια χαρα ευτυχησμενο θα ειναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εν τελει μην αγορασεις αλλο γιατι μονο βασανα θα φερεις στον χαμστερακο σου !
Tα τσιντσιλα ειναι πανακριβα !!! 80-100 ευρω !!! Περνει ολοκληρο χαμστεροχωριο !
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα να πάρω και ένα τσιντσιλά άλλα φοβάμαι ότι μετά η μάνα μου θα πετάξει έξω από το σπίτι και μένα και τα ζώα μου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαχαχαχαχα μπορεις να πεταξεις εσυ την μαμα σου.... ![]() ![]() ![]() πλακα κανω φυσικα...η μανα ειναι μονο μια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα τσιντσιλα ειναι τελεια και εκπαιδευονται αν το παρεις μικρο! εδω δεν εχει πεταξει η μανα μ ακομη εμενα κ φοβασαι εσυ? καποτε τα χαμστερ μ ειχαν κανει 14 μικρα κ τα χαριζα στ παιδια σχολειο. τωρα βεβαια δεν εχω κανενα χαμστερ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Exasa to hamster mesa sto spiti mou! | Falala | Άλλα ζώα | 11 | 13-03-09 23:50 |
Roborovski dwarf hamster | crazyio | Άλλα ζώα | 41 | 08-07-06 10:46 |