|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχοντας ενα ενυδρειο με τιγρακια μονο εχω να πω οτι ειναι ευαισθητα ψαρακια.....ειχα 15 στην αρχη...και τωρα 13.....το ενα πεθανε απο ich και το αλλο απο swim bladder αν δε κανω λαθος........ειναι συχνες ασθενειες σε νεα ενυδρεια....συμφωνα με αυτα που λεει ο φιλος για swim bladder το κοβω....και μενα το δευτερο που μας αφησε δεν ειχε ορεξη για φαι...καθοταν μονο του με διαγωνια φορα προς τα κατω....δεν νομιζω να ειναι θεμα αμμωνιας....απλα η εφαγε υπερβολικα με αποτελεσμα να πρηστει η φουσκα μεσα του και να χανει την ισσοροπια του(swim bladder)...η στρεσαριστηκε....και αυτα τα barbus ωρες ωρες το παιζουν αλητρες αλλα ωρες ωρες χεζονται πανω τους και στρεσαρονται....
αμμωνια δεν ειναι με τιποτα....
|
|||
|
|||
![]()
Να παράφαγε δεν πιστεύω, από τότε που το πήρα δεν ήρθε για φαγητό.. Μάλλον στρες αφού κ τα άλλα δείχνουν ΟΚ. Αύριο-μεθαύριο θα αλλάξω λίγο νερό (κακό δεν κάνει, σωστά?) κ βλέπουμε. Ελπίζω για το καλύτερο! Ευχαριστώ παιδιά
|
|
|||
|
|||
![]()
Nαι η αλλαγη δεν κανει κακο...αν το κρνεις οτι χρειαζετε καντου!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ποσα ψαρια εχεις συνολικα στο ενυδρειο σου????
|
|||
|
|||
![]()
Έχω 8 barbs. Έκανα μια αλλάγή χθες και νομίζω πάνε καλά. Αλλά τα παρακολουθώ στενά!!! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.. Τα ψάρια όταν αγχώνονται πάνε και στριμώχνονται στη γωνία του ενυδρείου δίπλα στο θερμαντικό (είναι το πιο σκοτεινό σημείο). Η θερμοκρασία είναι συνεχώς 25-26 C, δεν πιστεύω να πηγαίνουν εκεί γιατί θελουν περισσότερη ζέστη?
|
|
||||
|
||||
![]() Τα ψάρια όταν αγχώνονται το ειπες μονος σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετσι κανουν και μενα μετα απο αλλαγες νερου η οταν αναβω τα φωτα καμμια φορα....ειπαμε ειναι χεστες ....τζαμπα το ονομα....η θερμοκρασια που λες δεν παιζει ρολο...απλα εχουν βρει το σημειο αυτο........εμενα πανε και κρυβονται στις πισω γωνιες...μισα απο εδω μισα απο εκει......αλλα μετα απο λιγο ξεμυτανε παλι.....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάχνω ένα ψάρι που ... | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 19-12-08 18:38 |
Χάνω και 3ο ψάρι | uptight | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 31-10-08 16:01 |
Τί ψάρι σε 5 λιτρα | betta-friend | Bettas | 30 | 04-01-08 11:45 |
Μην γελάσετε. Έχασα ένα ψάρι! | sotalx | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 07-10-04 20:01 |
Ick σε ψάρι ick και στο νερό? | moogy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 09-04-04 11:31 |