|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφος ειναι Γιωργο!!! Να τον χαιρεσαι!
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι με τιποτα rott ποιο πολυ με μικρο γκεκα κυνιγοσκυλο μιαζει αλλα
ειναι μινι πιντσερ το σκυλακι το πηρα εγω αλλα μετα απο ενα τεραστιο τσακωμο δε γινοταν να τον κρατησω λογο ιατρικου λογου (καποιος στο σπιτι λεει οτι εχει αλεργεια μετα απο 9 χρονια με σκυλο ) τελος παντον το σκυλακι ξερω οτι ειναι στα καλυτερα χερια αγορινα να μου τον προσεχεις ![]() ![]() ![]() και μαθε τον να διαβαζει και δειχνε του κανα ποστ δικο μου οποτε ερχωμε θα ερχομαι να τον βλεπω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και αμα το παρεις αποφαση σε περιμενω Σαμο μαζι με το μουργο
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο σκυλάκι (όπως όλα τα κουτάβια) αλλά αν αυτό αποδειχθεί ότι είναι πίντσερ...θα βάλω λουρί και θα το παίζω ροτ έξω από το σπίτι σου.
εσύ χάρη που το πήρες τι σου είπαν ότι είναι; |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήση Γιώργο , ομορφόπαιδο είναι κουτάβι σου
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχετε δει κουταβια γκεκα ?? μινι πιντσερ ??? ροτβαιλερ ? ντομπερμαν ??? μπορει καποιος να τα αναγνωρισει απο φωτογραφια ?? οταν ειναι 1 μηνων ??????? μη τρελαθουμε προσεχετε τη λετε γιατι σας βλεπω ολους μαζι να σας βαζω λουρι και να σας βγαζω βολτα
|
||||
|
||||
![]()
χαλαρωσε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μην τα βλεπεις ολα στραβα ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τιποτα δε πηρα στραβα απλα μια ερωτηση εκανα
|
||||
|
||||
![]()
...θα με ταϊζεις premium τροφές όμως έτσι; όχι σακουλάκια supermarket.
------------------------- Παράθεση:
από φωτογραφία μας έχετε ζητήσει να αναγνωρίσουμε άλγες, φυτά (Στην χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσαν να υπάρχουν), ψάρια (ακόμα και γόνους), το φύλλο των ψαριών καθώς κι ασθένειες ΑΛΛΑ αμφισβητούνται τα κριτήρια μας για τον σκύλο (με σαφέστατα χαρακτηριστικά αν και μόλις 30 ημερών). ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 02-11-10 στις 10:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορούν να αρχίσουν να πέφτουν στοιχήματα σχετικά με τη ράτσα, σε 2-3 μήνες θα ξέρουμε τον νικητή!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αυτο που το κανει δυσκολο ειναι η κοντη μουσουδα μιας και γκεκα-πιντσερ εχουν μακρια μουσουδιτσα σχετικα,και το οτι σε σχεση με το χερι του αφεντικου φαινεται μεγαλο κουταβι. ΟΤΙ και να ειναι 3 φορες τη μερα βολτουλα και 2 φορες τη μερα ταισμα αμα γινουν ρουτινα ολα μια χαρα θα ειναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν βάζω ένα 120λιτρο ενυδρείο στοίχημα ότι δεν είναι ροντβάιλερ, τα πατουσάκια του είναι μικρά για τέτοιο σκυλί.
Αυτό το σκυλί δεν θα ξεπεράσει τα 8-10 κιλά και είναι τουλάχιστον 50% πίντσερ. Ποιός το πάει? Μάκη μέσα??? |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια αποκλειεται να ειναι τπτ αλλο?
Μπορει να βγει κ τσιουαουα. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ είπα θα βάλω κολλάρο κι εσύ πας 120 λίτρο; Ανέβασε το φιλαράκι
|
|
||||
|
||||
![]()
να τον χαιρεσαι
επειδη ειναι μικρουλης για να φυγει απο την τοκετομαδα να εισαι διπλα προσεκτικος μπορεις να τον βγαζεις για λιγο βολτα αλλα αγκαλια να μαθαινει σε ηχους και εκονες και μυρωδειες αλλα να μην πατησει κατω ακομα ουτε χαδια απο αλλους προς το παρων μην το τρομαξουν οχι διπλα σε καμια λεωφορο ομως καπου ησηχα |
|
||||
|
||||
![]()
Το σκυλακι πρεπει να ειναι μεγαλος Δανος ..
![]() ![]() Και αν παρουμε απο τον ιδιοκτητη,οταν μεγαλωσει θα γινει καπως ετσι |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια τι λογο εχω να πω ψεματα το πηρα απο σπιτι και ειδα και τους γονεις μαζι και τα αλλα κουταβακια οντως ηταν το μεγαλητερο κουταβακι αμα σκεφτητε οτι ειχε 4 κουταβια
|
||||
|
||||
![]()
στα κουταβια ακομα και στα μετεπειτα μακρηρυνχα ειναι πατημενη
μας φαινεται ετσι απο τη συσωρευση δερματος στο προσωπο στο δικο μου το τσιουαουα σαν κουταβι ειχε ιδιο ρυνχος και σιγα σιγα εδειξε μακρη η πρωτη μου αποψη ηταν rott πιο πολυ απο τα σαγονια του παρα απο ολα τα αλλα χαρακτηριστικα αλλα επιφυλασσομαι οτι και να ειναι εχεις κανει ενα ακομα φιλαρακι στη ζωη σου καλη συμβιωση και ο αριθμος κουταβιων μου λεει οτι ειναι αυτο που λεει ο Χαρης ενα rott γενναει πολυ περισσοτερα κουταβια
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πηξαμε στους ειδικους..
Γιωργη να σου ζησει το κοκερ γιατι κοκερ σπανιελ ειναι ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο οτι και ναναι γερο ναναι το σκυλακι και να το χαιρεσαι. Για να θυμασαι ποιος στο εδωσε βγαλτο Χαρυ. Τωρα για ρατσα μορει να μην βγει ακριβως αλλα σε ολα υπαρχουν χαρισματα.
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο ετοίμασε το λουρί...σου'ρχομαι.
Εψαχνα να βρω φωτό για κουτάβια πιντσερ και αυτές που βρήκα δεν μου άρεσαν καθόλου ![]() Οπότε αδερφέ μου, ετοίμασε φαρδύ κολάρο, μακρύ λουρί και καλή τροφή. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησει! Να εχετε μια ευτυχισμενη ζωη
![]() Δεν ξερω αν ειναι pincher (δεν πιστευω οτι ειναι - εχω δει πολλα κουταβια) προλαυτα ειναι παρα πολυ μικρος και δεν επρεπε να φυγει απο την τοκετομαδα. Κοιτα να τον κοινωνικοποιησεις οσο το δυνατον καλυτερα για να μην εχεις αργοτερα ενα φοβικο σκυλο. Η κοινωνικοποιηση ξεκιναει ακομα και μεσα στο σπιτι (αφου δεν εχουν ολοκληρωθει τα εμβολια) με απευαισθητοποιηση με διαφρους θορυβους, αντικειμενα, γνωριμια σε σκυλια φιλων κλπ. |
|
||||
|
||||
![]()
αμα οι γονεις ειναι πιντσερ τι θα βγει το σκυλι πιτμπουλ η ροτβαιλερ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη εσυ εχεις πιντσερ πως σου φενετε ?
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι να γινει το κουταβι , εχει ακομα
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- rottwailer μονο απο το τριχομα καταλαβενεις τη διαφωρα ![]() ------------------------- ------------------------- και ενας μικρος ελληνικος ηχνιλατης λιγο μεγαλυτεροσ απο τα αλλα 2 μηνων http://www.e-artemis.gr/forum/index....req=si&img=696 και αλλα http://ihnilates.gr/site/modules/tin...index.php?id=5 http://ellnvikoi-ixvnlates.blogspot....g-post_26.html
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 06-11-10 στις 15:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|