|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||||
|
||||||
![]() Παράθεση:
τωρα τη μοσσ θα μπορουσα να τη βγαλω και να την ξαναβαλω μετα. ξαναρωταω γτ μαλλον δε το προσεξες: σου θυμιζει κατι το φυτο στο κεντρο? ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μίμης : 09-09-10 στις 13:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, το είδα!
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μιμακο πολυ ομορφο αποτελεσμα!
Δοκιμασε αν δεν ειναι πολυ δυσκολο το κοκκινο φυτο να παει πλαγια και οχι στο κεντρο...Θα δειξει καλυτερα. Οσο για την αλγη τα Σαε σε αυτα τα λιτρα δεν ειναι οτι καλυτερο,προσπαθησε να βρεις απο που προκυπτει η ανισοροπια που προκαλει την αλγη.Για να εξαλειψεις την μαυρη πανω στην πετρα δοκιμασε καθαρο οξυζενε μεσα σε συριγγα και στοχευμενη εκχυση πανω στην αλγη,δοκιμασε μικρες ποσοτητες 5ml στα λιτρα σου καθε 2 μερες και μαζι μικρες αλλαγες νερου για να μην επιβαρυνθει το συστημα.,οταν κοκκινιζει ειναι νεκρη πλεον,αρχιζει να αποκολλειται,αφαιρεσε την.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δικιο εχεις δε θα επιχειρησω τα σαε για τους λογους αυτους.θα παρω αυριο οξυζενε και θα το δοκιμασω.το κοκκινο φυτο εχει ήδη μετακινηθει με τη συμβουλη του Κώστα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφο Μιμη!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Αγνωριστο οντως ... εκανες πολλα αλματα ... με εκανες να ξεχασω το προηγουμενο aquascape σου (σπανια συμβαινει αυτο) ![]() Σου ειπαν τα παιδια για τα ψαρακια και για την αλγη ... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() χερομαι που σου αρεσε και που σε εκανα να ξεχασεις το προηγουμενο μου aquascape ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα το ειδα!!! πολυ καλη δουλεια Μιμη!! μπραβο!! δεν εχω να πω κατι παραπανω αποσα επεσημαναν ηδη τα παιδια
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() σε ευχαριστω πολυ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά Μπράβο Mίμη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τι ενοεις να εβαλα emersed? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σε καλά...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι δυστυχως δεν εκανα γιατι ουτε το σκεφτηκα
![]() ![]() αλλα σε λιγο καιρο που θα κλαδεψω θα κανω σιγουρα ![]() ------------------------- παιδια μετα απο καποιες αλλαγες και καθαρισμο ειχα και ενα ξυλο με χ-μασσ μοσσ στο αλλο ενυδρειο και ειπα να το δοκιμασω μηπως ταιριαζει καλυτερα. εμενα μ αρεσει αρκετα..τωρα δε ξερω εσεις πιστευετε ειναι καλυτερα τωρα ή πριν? ![]() ![]() *σορρυ για την προχειρη φωτο αλλα δεν ειχα χρονο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μίμης : 12-09-10 στις 23:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο ενυδρείο.
![]() καταπληκτικό και το όλο στησιμο του . Συγχαρητήρια πολύ καλή δουλεία .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() σε λιγο καιρο θα κανω και μια ανανεωση με την προοδο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλυτερο Μιμη!
Δειχνει παρα πολυ ομορφο!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιαα πολυ χερομαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει πολυ το στησιμο με τις πετρες και cuba, ριζες, και τα φυτα που εχεις επιλεξει. μπραβο!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() το διαβασα και σε ευχαριστω..ακριβως το ιδιο προβλημα εχω.(θα πρεπει να παραγγειλω και τεστ φωσφωρικων και νιτρικων καθως και συμπληρωμα νιτρικων γιατι δεν εχω(ουτε εδω εχει)..γιατι καπου εκει δε θα υπαρχει ισορροποια.) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδια..μετα απο περιπου 2 δυσκολους μηνες ειπα να κανω μια μικρη ενημερωση για την προοδο του ενυδρειου..
οπως μου ειπατε πολυ αντιμετωπιζα μεγαλο προβλημα με πολλα ειδη αλγεων οπου πολλα τα αντιμετωπησα και τα αντιμετωπιζω(οχι και τοσο ευκολα ![]() εχω πρσθεσει καποια νεα φυτα και γενικα με βαρια λυπανση και μπολικο CO2 τα φυτα πηραν τα πανω τους..επισης εχω προσθεσει μια 6αδα μελανοταινιες που πιστευω οτι ταιριαζουν πολυ.. ![]() θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας,και τι επιπλεον θα επρεπε να διωρθωσω π δε σας αρεσει..καθε γνωμη δεκτη ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε μιμη!!!εχει φουντωση!!!τελειο εγινε,και το χαλακι απλωθηκε,μια χαρα!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρ καλλιτέχνη ωραίος είσαι , καταπληκτικό είναι το ενυδρείο σου
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο ειναι και πολυ καλες φωτογραφιες
![]() Δεν χρειαζεται να διορθωσεις πολλα πραγματα.. Στη δεξια πισω γωνια κατι δεν παει καλα μονο, θελει λιγο περισσοτερη αναπτυξη γιατι φαινεται μια κενη περιοχη. Και ακομα λιγη υπομονη με τις αλγες που ειναι ορατες στις πετρες, στα ξυλα και στα τζαμια ακομα. Πιστευω σε λιγο καιρο θα λαμπει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() στη πισω δεξια γωνια ηταν ενα φυτο το οποιο δε πηγαινε καθολου καλα..αλλα τωρα πηρε τα πανω του και πιστευω σε καμια 15αρια μερες θα εχει γεμησει.. ![]() υπομονη..το πιο δυσκολο αλλα αποτελεσματικο μετρο για την καταπολεμηση της αλγης ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπέροχο Μίμη, τόχεις βρε παιδί μου, αυτό είναι μποστάνι.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ειναι κουκλακι ετοιμασου για μια καλη θεση στον διαγωνισμο
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ρε Κωστη
![]() ![]() δε ξερω αν το εχω..παντως θελω σιγουρα να το βρω ![]() Παράθεση:
![]() ετοιμος ειμαι.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα τέτοιο ενυδρείο ονειρεύομαι! --> Με χρυσόψαρα όμως
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστωω
![]() με χρυσοψαρα ειναι αρκετα δυσκολο..θα τα ξεπατοσουν ολα.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 07-04-10 15:35 |
125 λιτρα 2η παρουσιαση.. | platy | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 28-12-09 15:40 |
Προ-παρουσιαση φυτεμένο 180 λιτρων | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 10-05-08 21:55 |
400 λιτρα.Παρουσιαση | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 29-09-06 18:24 |
Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |