|
||||
|
||||
![]()
δλδ, έχεις κάποιο αληθινό παράδειγμα? για φίλτρο που χάλασε και δεν το αντικατέστησα? Αν ναι, θα ήθελα να το ακούσω
Από την άλλη εγώ έχω αρκετά παραδείγματα και για πράγματα που δεν αγοράστηκαν από εμένα, αλλά αντικαταστάθηκαν ή συντηρήθηκαν. Και με αποδείξεις, όχι λόγια.. Παράθεση:
Παράθεση:
Παρεμπιπτόντως το ίδιο πρόβλημα με αξονάκια είχε και η Eheim παλαιότερα στην σειρά classic. Με το που ξεκινούσαν τα φίλτρα έσπαγε η φτερωτή. Προς ενημέρωση εκεί την "ζημία" την "έφαγε" το μαγαζί. Η μαμά εταιρεία δεν ενημερώθηκε καν. Ρώτα τον Κυρ.Μάκη στην αγγελάκη να σου πει.. "Τσίμπησα" και απάντησα 1 μήνα μετά (και θα απαντούσα και 1 χρόνο μετά), γιατί είπες καθαρά ότι τα μαγαζιά (ανέφερες και το δικό μου) διαβάζουν τα ποστ και είναι <προετοιμασμένα> για την επόμενη κίνηση τους κάτι που είναι αναληθές, εάν δεν έχεις πραγματικά παραδείγματα. Διαφορετικά είναι λόγια του αέρα και από τέτοια έχω χορτάσει σε αυτή τη χώρα..
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμη για Tetratec EX700 | jimmis1974 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 10-08-10 06:48 |
tetra EX700 | katamagias | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-11-09 12:39 |
Tetratec EX700.Ερώτηση για αγορά | manolakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 17-01-08 21:17 |
Co2 Tetra | IVAN | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 14-02-06 14:25 |
Πρόβλημα με το tetra test analy set | FOUS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-05-03 17:03 |