|
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω οτι υπαρχει παραπληροφορηση, και ναι οι μεσαζοντες τρωνε ολη την βρωμια αλλα αμα κανει ενα φιλτρο 150ε και το εχω ενα μηνα και το χαλασω και η μαμα εταιρια λεει οτι ειναι εκτος και δεν το κανει αντικατασταση, εσυ σαν μαγαζι τι θα κανεις θα μου δωσεις καινουργιο που θα το πληρωσεις απο το ταμειο σου δεν νομιζω και αν το κανεις μπραβο σου αλλα θα εισαι σαν την μηγα στο γαλα.
οσο για το προβλημα που λες για τα tunze ειναι αστοχια υλικου και το αλλαζει για να μην χαλασει το ονομα της γιατι βγηκε βρωμα οτι ολα τα τθνζε χαλανε.... |
|
||||
|
||||
![]()
δλδ, έχεις κάποιο αληθινό παράδειγμα? για φίλτρο που χάλασε και δεν το αντικατέστησα? Αν ναι, θα ήθελα να το ακούσω
Από την άλλη εγώ έχω αρκετά παραδείγματα και για πράγματα που δεν αγοράστηκαν από εμένα, αλλά αντικαταστάθηκαν ή συντηρήθηκαν. Και με αποδείξεις, όχι λόγια.. Παράθεση:
Παράθεση:
Παρεμπιπτόντως το ίδιο πρόβλημα με αξονάκια είχε και η Eheim παλαιότερα στην σειρά classic. Με το που ξεκινούσαν τα φίλτρα έσπαγε η φτερωτή. Προς ενημέρωση εκεί την "ζημία" την "έφαγε" το μαγαζί. Η μαμά εταιρεία δεν ενημερώθηκε καν. Ρώτα τον Κυρ.Μάκη στην αγγελάκη να σου πει.. "Τσίμπησα" και απάντησα 1 μήνα μετά (και θα απαντούσα και 1 χρόνο μετά), γιατί είπες καθαρά ότι τα μαγαζιά (ανέφερες και το δικό μου) διαβάζουν τα ποστ και είναι <προετοιμασμένα> για την επόμενη κίνηση τους κάτι που είναι αναληθές, εάν δεν έχεις πραγματικά παραδείγματα. Διαφορετικά είναι λόγια του αέρα και από τέτοια έχω χορτάσει σε αυτή τη χώρα..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οποιος εχει την μυγα τι κανει ???? |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε σεις σταματήστε! Θα μου ματιάξετε το φίλτρο και μετά θα το αντικαταστήσετε εσείς... χαχα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
λες τηλεμαχε να σταματησω αν ειναι να σου ΚΑΕΙ το φιλτρο
|
|
||||
|
||||
![]()
Φτού φτού σκόρδο!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειπα οτι τα καταστηματα διαβαζουν και θα ξερουν την περιπτωση και οτι μπορει να αρνηθουν αντικατασταση εκ του ασφαλους
και ως παραδειγμα ειπα ποια καταστηματα ξερω οτι διαβαζουν Μπα και από που το ξέρεις;;; Μήπως στο είπα και δεν το θυμάμαι...; Εισαι πολυ λαθος μπορεις να χαλασεις με χιλιαδες τροπους ενα προιον πχ να μην το κουμποσεις σωστα να σπασει η φτεροτη, να στραβωσεις τον αξονα, να χαλασεις την φλατζα, να σπασεις ενα κουμπομα κλπ κλπ κλπ rtfm από κάποιο φίλτρο για το τι καλύπτει η εγγύηση και μετά το συζητάμε ξανά.. Ακριβως αυτο ειναι αστοχια υλικου ¶ντε καλά, έχεις δίκιο.. Δεν κανουμε συγκριση τις μαρκες Γιατί όχι; Δεν ειναι αναληθες γιατι οπως βλεπεις και εσυ διαβαζεις τα ποστ και ξερεις τι να κανεις στο επομενο βημα σου και μπορεις να κανεις τα εξης: α) Να το αλλαξει εντος η εταιρια αλλα να πεις εσυ οτι ηταν εκτος εγγυησης και το αλλαξαν μετα απο δικη σου μαχη ή με δικο σου κοστος και να κερδισεις τον πελατη β) Να του πεις οτι ειναι εκτος και να πουλησεις ενα αλλο γ) Να του πεις οτι ειναι εκτος αλλα θα του κανεις εκπτωση για να παρει ενα αλλο και να εισαι και ο καλος τις υποθεσης δ) Να του φερθεις οπως θα εκανες και αν δεν γνωριζες κατι και πολλα αλλα. Το τι θα κανεις ειναι δικια σου δουλεια εγω λεω την αποψη μου σε ενα παιδι 12 χρονων που ΔΕΝ ξερει ακομα τι συμενουν καποια πραγματα αμα δεν σου αρεσει ειναι δικο σου προβλημα και οχι δικο μου. Αποδεκτή η άποψη σου. Πες την όμως με π.μ. όπως προτείνεις πιο πάνω. Αχ, αυτά τα κακά καταστήματα, όλα ανάποδα τα κάνουν. Αυτο το λεω για πλακα Οποιος εχει την μυγα τι κανει ???? Την "καθαρίζει"
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα νομιζω οτι εχεις χασει την μπαλα.
Μπα και από που το ξέρεις;;; Μήπως στο είπα και δεν το θυμάμαι...; Αμα γραφεις εδω δεν ειναι αποδειξη οτι διαβαζεις rtfm από κάποιο φίλτρο για το τι καλύπτει η εγγύηση και μετά το συζητάμε ξανά.. Για δες λιγακι και αν θελεις κανε και upload εδω μια εγγυηση ¶ντε καλά, έχεις δίκιο.. Παντα εχω δικιο ![]() Γιατί όχι; Δεν εχει σχεση με το παρων θεμα Αποδεκτή η άποψη σου. Πες την όμως με π.μ. όπως προτείνεις πιο πάνω. Αχ, αυτά τα κακά καταστήματα, όλα ανάποδα τα κάνουν. Εγω Κωστα δεν εχω μαγαζι και δεν εχω λογους να το παιζω διπλο ταμπλο αλλα να λεω στο φορουμ, αλλα στο μαγαζι, και αλλα στα πμ οτι εχω να πω το λεω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμη για Tetratec EX700 | jimmis1974 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 10-08-10 06:48 |
tetra EX700 | katamagias | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-11-09 12:39 |
Tetratec EX700.Ερώτηση για αγορά | manolakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 17-01-08 21:17 |
Co2 Tetra | IVAN | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 14-02-06 14:25 |
Πρόβλημα με το tetra test analy set | FOUS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-05-03 17:03 |