|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και η εξάτμιση που κάνει είναι πολύ μικρή. Πάντως χαίρομε που το λαινερ δεν επηρέασε από ότι βλέπω τίποτα στην λίμνη. Και οι αμφιβολίες που είχαν δημιουργηθεί γύρο από αυτό. Ανήκουν στο παρελθόν. Βλέπω ότι έχεις πολύ μεράκι και όρεξη, και σύμφωνα με αυτά που βλέπω και από αυτά που δεν βλέπω αλλά φαντάζομε. Θα γίνει σούπερ η λίμνη σου. Καλή συνεχεία...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το mist το πειρα σημερα τελικα .Ανεβαζω φωτο τωρα . Ευχαριστω για τα καλα σ λογια ! ------------------------- Τελειωσαμε φρακτη και το μονοπατι που κανει το γυρω της λιμνης .Τωρα ακολουθει βαψιμο τοιχου και μερικα αλλα που εχω στο μυαλο ![]() Τα ψαρια μου ![]() Μια φιλη ταιζει το χοντρο μου κοι ![]() Και η συσκευη ομιχλης που τη δοκιμασα τωρα προχειρα (νυκτα) ![]()
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MIXALIS CYPRUS : 02-10-10 στις 23:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλο παλι τουτο .. Μου ειπε ο πατερας μου οτι σημερα ειδε ενα αρκετα μεγαλωσομο πτηνο να ειναι μεσα στη λιμνη και φαινοταν σαν να ετρωγε ή προσπαθουσε να τρωει ψαρια ..
Ηταν οπως μ ειπε προς το πρασινο χρωμα και κουκουλα κατω απο το λαιμο .. Τα νευρα μου ! ![]() Τωρα τι κανουμε?????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δίκτι από πάνω, μέχρι να περάσει η περίοδος μετανάστευσης αυτών των πουλιών...
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτομαι μηπως η κουκουλα δεν ηταν κουκουλα αλλα ενα ψαρι που κατεβαινε απο το λαιμο του και μ ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι .....
Δεν βρισκω και 2 μικρα ραντσου που ειναι και πιο αργοκινητα και μαλλον το χαζοπουλι τα καθαρισε .. Καλη ιδεα το δικτι .Ειναι αντιαισθητικο αλλα αν δεν κανω κατι αμεσα με βλεπω να βγαζω σκοπιες...... Μολις ξαναηρθε .Πρεπει να ειναι ερωδιος ... Δεν προλαβα να το δω εγω και να το φωτογραφισω αλλα εχει μακρια ποδια και ραμφος μ ειπαν
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() Και μια σελίδα που θα σε βοηθήσει για την αναγνώριση του πουλιού.
|
||||
|
||||
![]()
Στα καλα καθουμενα εχουμε και αυτο ...
Μην ανυσηχεις Βασιλη οπως τα βλεπω ειναι ζητημα λεπτων να εχω φωτογραφια .Το διωχνουμε και επιστρεφει μετα απο λιγο ..
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
κουνουποψαρα και λιμνη..... | Pritanis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 10-07-08 12:25 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |