|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. τελικά βρήκα σήμερα χοντρό αλάτι τυροκομικό και προσέθεσα σταδιακά 2γρ/λιτρο. να το κάνω αυτό για δέκα ημέρες περίπου ε;
όταν το έριξα σηκώθηκαν από τον πάτο πολλά μαύρα κομματάκια...τι μπορεί να είναι;;; και μήπως δημιουργούν πρόβλημα; να σημειώσω ότι το ενύδρειο το έχω μία εβδομάδα περίπου με το ψαράκι μέσα οπότε δεν νομίζω να είναι περιττώματα μόνο περιττώματα... ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
||||
|
||||
![]()
μια εβδομαδα πιστεβω ειναι μια χαρα..
μετα την θεραπεια θα κανεις μικρες και συχνες αλαγες νερου για να πεσει η αλατοτητα γιατι δεν κανει να γινει αποτομη αλαγη το γραφει και στο αρθρο που σου εβαλα ποιο πανω για το αλατι. ![]() ![]() τωρα για τα μαυρα κοματια μπορει να ειναι περιτοματα τωρα τι αλλο μπορει να ειναι δεν ξερω.. |
|
|||
|
|||
![]()
ναι το κοίταξα το link. Με βοήθησε πάρα πολύ. ευχαριστώ
τα μαύρα κομματάκια πρέπει να είναι τελικά άνθρακας, γιατί είχε το φίλτρο μέσα ένα κουτάκι με άνθρακα. έτσι νομίζω. το κράτησα κάποιες μερες αλλά το έχω βγάλει τώρα. τώρα πόσο βλαβερό είναι που γέμισε ο πάτος...αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος...και πως θα το μαζέψω αν δημιουργεί πρόβλημα... προς το παρόν δεν έχω δει βελτίωση...αλλά θα περιμένω... |
|
||||
|
||||
![]()
με μια αποχη μαζεψε τα (τα κοματια).
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν τον προλαβαίνω...έχει γυρίσει το σώμα του, και το κεφάλι έχει πέσει βαριά κάτω...και το πιο σημαντικό...έχουν μαυρίσει τα βράγχια του...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον εχει καει απο την αμμωνια.
Ειναι αστρωτο το ενυδρειο ![]() Εγω θα εκανα ευθανασια και δεν ξαναεβαζα ψαρι σε αστρωτο ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα εγω ευθανασια δεν θα μπορουσα να κανω δεν ειμαι κατα γιατι κριμα ειναι ταλεπορειτε το ζωντανο . ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστος μονομάχος-αντιμετώπιση | hello | Bettas | 26 | 12-05-12 15:10 |
άρρωστος pleco! Αντιμετώπιση! | aquaristas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 06-11-09 13:23 |
άρρωστος μονομάχος | Maximina | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 20-02-08 13:11 |
άρρωστος μονομάχος-ΒΟΗΘΕΙΑ- | nancy | Bettas | 4 | 07-10-05 00:05 |
Μονομάχος άρρωστος ή όχι? | spirosta | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 48 | 27-09-05 19:21 |