|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά υπέροχη ανάλυση. Για να το πω πιο απλά, νομίζω μου άνοιξες ένα ακόμη δρόμο, πολύ πιο προσβάσιμο και προσιτό γενικότερα.
Θα αφιερώσω λοιπόν χρόνο στο διάβασμα περί Fish Only να καταλάβω τι παίζεται. Ήδη έμαθα ότι μπορείς να έχεις και ζωντανό βράχο (ενθουσιάστηκα στην ιδέα οτι προκύπτουν ζωντανοί οργανισμοί, μάλιστα κάποιοι ορατοί με γυμνό μάτι) στο FO. Αυτός θα έχει την ίδια "ανάπτυξη" όπως και σε reef; Μια ακόμη ερώτηση, σε περίπτωση που τελικά κατασταλάξω στο FO, εμένα μου φαίνεται λογικό ότι εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα μπορέσω σιγά σιγά να το μετατρέψω σε reef απλά με την προσθήκη εξοπλισμού / κοραλιων, είναι όντως έτσι; Να είσαι καλά!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρακας αλμυρού νερού Over | Tassos1 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 59 | 08-03-08 20:43 |
Σκουλήκι και γαρίδα αλμυρού νερού. Κάνει για τροφή? | skourkou | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 24-06-07 14:02 |
ερωτήσεις... | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 18-04-06 13:36 |
Ερωτήσεις | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 31-01-05 19:26 |