|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Διοναια εχω και μαλιστα περιμενω απο μερα σε μερα να ανθισει .Αυριο θα βαλω φωτο .Το θεμα ειναι οτι με αυτο το φυτο οπως και με τα υπολοιπα που αναφερες θα τα χαιρομαστε μονο για λιγους μηνες και μετα θα περιμενουμε την ανοιξη να ξαναφανουν .Μαλιστα ο πιο πολυς κοσμος στο πρωτο κρυο νομιζει πως μαρανθηκαν ενω στην ουσια πεφτει σε χειμερια ναρκη .Βασιλη νομιζω το επαθες και εσυ αυτο με την διοναια σου .
Φιλε japetusγια το νεπενθη εσυ πως το ποτιζεις? Εγω το ραντιζω κυριως το βραδυ.. Στις σακουλες που δεν εχουν πολυ υγρο κανει να βαλω νερο ? Toν χειμωνα το βαζεις μεσα ε? Ειδα και σε φορουμ για φυτα πως εχεις συλλογες απο εντομοφαγα και εισαι γνωστης!! ![]() Τα φυτα αυτα οντως θελουν μαλακο νερο και κυριως οχι χλωρινη μεσα . Αρα αντιχλωριο παντα και το καλυτερο ειναι οπως λες μαλακο νερο .
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
κουνουποψαρα και λιμνη..... | Pritanis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 10-07-08 12:25 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |