|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω με τον harris samos για το χαλικι, ειναιι πολυ εντονο το χρωμα του..Τωρα αυτο βεβαια ειναι και θεμα γουστου και αν εσενα σου αρεσει..περι ορεξεως κολοκυθοπιτα! Απλα το χαλικι χωρις χρωμα μαζι με τα φυτα που θα βαλεις θα δημιουργουσαν ενα πιο φυσικο περιβαλλλον για τα gupppies σου!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλα θα δω και τι μπορω να κανω.Αλλα οπως ειπες ειναι θεμα γουστου ![]() ------------------------- Παράθεση:
Μπορω να μαθω πως καθαριζει αυτος το ενυδρειο? http://www.youtube.com/watch?v=UT-Tm...eature=related Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tirogalos : 05-05-10 στις 20:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιεί σκούπα βυθού, μόνο που είναι λίγο γκάου γιατί δε χρειάζεται να πιεις ψαροζούμι για να το κάνεις. Γεμίζεις το σωλήνα με νερό να μην έχει καθόλου αέρα κρατώντας την έξοδο κλειστή, βάζεις την έξοδο χαμηλότερα από την είσοδο και αφήνεις το δάχτυλο και τρέχει. Τίποτα δε σας μαθαίνουν στο σχολείο;!
|
|
||||
|
||||
![]()
τωρα ειδα το βιντεο
σ αρεσει αυτο ?????? τι να πω μαλλον εχεισ πολυ x treme γουστο η κακο γουστο για δες αυτο κατι τετειο σε χαλαει ???? http://i199.photobucket.com/albums/a...%202007/01.jpg
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλε δεν ξερω εαν εχω κακο γουστο παντως εμενα μου αρεσει το μπλε.Αν δεν σου αρεσει εσενα δικαιωμα σου αλλα τωρα μην ανοιξουμε συζητηση για το χαλικι... Σημερα μου εδωσε ενας φιλος μια γκαπινα αι την εβαλα στο ενυδρειο.Ο αρσενικος εκανε τουμπες απο την χαρα του ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A και κατι αλλο.Ο αρσενικος συνεχως κατι κανει στα βρανχια τις θυληκιας.Τωρα αυτο ειναι καλο? |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως...η θηλυκια σου δεν φαινεται καλα...
![]() επισης στην κουβεντα για το χαλικι να ξερεις οτι δεν ειναι μονο τι αρεσει σε μας...τα εντονα και αφυσικα χρωματα στρεσσαρουν τα ψαρια....
|
||||
|
||||
![]() Χμμμ...Και εγω το παρατηρησα πριν 1-2 ωρες.Τι κανω με αυτην τωρα?Αυριο παω να παρω 1 αρσενικο και 4 θυληκα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξερει κανεις τι σαλινγκαρος ειναι αυτος εδω ο μπομπιρας? | Singha | Σαλιγκάρια | 2 | 21-03-10 20:47 |
κανει αυτος ο βραχος? | stavaigi | Θαλάσσια Βιολογία | 16 | 20-02-09 01:54 |
αυτος πως το κανει; | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 05-10-07 20:47 |
τι οργανισμος ειναι αυτος? | Vasilis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 18-05-05 16:27 |