|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βγαζεις την καρυδα...την κουρευεις σε εναν κουβα με νερο και την ξαναβαζεις μεσα...ετσι δε θα κυνηγας τιποτα.
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=yannakis;428870]
Παράθεση:
19,80! ολες τοσο ειχαν περιπου αν θυμαμαι καλα σ'αυτο το μεγεθος.. Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
19,80! ολες τοσο ειχαν περιπου αν θυμαμαι καλα σ'αυτο το μεγεθος..
πλακα κανεις!και σε τετοιο μεγεθος!καλα αν το κανω φυτεμενο τελικα θα παω απο πετ σιτι βολτα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να σου πω την αληθεια δεν το εψαξα καθολου και δεν ειχα ιδεα απο τιμες..απλα χαζευα εκει διαφορα ειδα και τη ριζα και καπως ετσι το φανταζομουν και λεω οτι 20 ειναι καλα..!
τελικα ρε παιδια σε ποια κατηγορια μπαινει το ενυδρειο μου??? |
|
||||
|
||||
![]()
Στην κατηγορία με τα όμορφα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχο το ενυδρείο σου και σαν πρώτη δουλεία,σου λέω ειλικρινά εύγε.
Όπως προαναφέρθει οι άσπρες πέτρες τραβούν το μάτι και χαλάνε την ομορφιά του μαύρου χαλικιού. Μην αρχίζεις να χαλάς την διακόσμηση του ενυδρείου σου.με τον καιρό να προσθέτεις κανένα φυτό και τα γκαπάκια που έχεις είναι πολλά.2 αρσενικά 5 θυληκά να κρατήσεις...
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() σκεφτομαι μετα απο κανα διμηνο για οσμοση και για νεον με ροδοστομους! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ...2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ | PANOS FRANTZIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-10-09 12:41 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΦΥΤΟ..... | douran_p | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 04-09-09 17:10 |
Το πρωτο μου φυτεμενο (450 λιτ) | Psytrancer | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 16-02-09 23:34 |