|
|
||||
|
||||
![]()
λες?
![]() ![]() ασε τις υποδειξεις και στειλτε μας κανενα φραγκακι εσεις απο εκει ψηλα που το'χετε... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για ολους τους αλλους μπορεις να το πεις..για μενα οχι...εγω δεν "το'χω"...ακομη "το ψαχνω"...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Που πήγαν οι φώτος, οεο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατι εγινε....
Αλλωστε το ενυδρειο το ξεστησα. Αν θελεις να δεις φωτοζ μπορεις εδω: http://s858.photobucket.com/albums/a...y1/70l%20reef/ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο (όπως όλα άλλωστε). Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, γιατί το ξέστησες; Είμαι σε σκέψη να ξεκινήσω κάτι ανάλογο και τυχών προβλήματα θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να τα ξέρω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και δυστηχως η ευτυχως, ειμαι εργενης! Οποτε οπως καταλαβαινεις οτι γινει, δεν προλαβαινω να αντιδρασω... Το κατεστρεψα το ενυδρειο μονος μου απο τη θερμοκρασια οταν εφυγα και ξεχασα να ανοιξω τον ανεμιστηρα που εκλεισα για αλλαγες νερου.... Εκαψα τα μισα κοραλια μου...ξενερωσα και τα υπολοιπα τα εδωσα. Δεν ηταν κατι τρομερα δυσκολο. Περιμενα να συναντησω βουνο οταν ασχοληθηκα. Αλλα οταν ακολουθεις καποια σταθερα βηματα και δωσεις βαση στο σωστο ξεκινημα, μην το φοβασαι. Καλη σου επιτυχια! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα, είχες κάνει καλή δουλειά... Ευχαριστώ και για τις ευχές.
Θα λείψω κι εγώ καμιά 20αριά μέρες εκεί στις γιορτές αλλά δεν νομίζω να έχω πρόβλημα... (αν τελικά το κάνω βέβαια) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano cube | klkwnsta | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 18-04-09 19:14 |
Νέο nano ενυδρείο | kostiscv | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 24-01-09 20:22 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |
Νέο nano | koursaros7 | Nano Reef | 5 | 29-12-07 18:37 |