|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού έχασα τους περισσότερους otocinclus, σκέφτομαι να προσθέσω ένα κοπαδάκι από ψαράκια βυθού.
Οι κάτοικοι του ενυδρείου είναι 2 Bolivian ram, 12 Black phantom tetra και μόνο 1 otocinclus. Δεδομένου ότι δεν θέλω να επιβαρύνω πολύ το ενυδρείο από πλευράς ψαριών και του μικρού μεγέθους του ενυδρείου, θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας. Θα μπορούσα να προσθέσω ένα κοπαδάκι από μικρά cory, και αν ναι ποιά; (Βέβαια κοπαδάκι εννοώ μια εξάδα). Ή θα ήταν καλύτερο να αυξήσω και πάλι των αριθμό των otos; Σαν πιο εφικτή λύση βλέπω μάλλον την δεύτερη, αλλά για πείτε μου και την γνώμη σας καθώς ποτέ δεν είχα στο ενυδρείο μου cory...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη ενυδρειου(σε μεγαλυτερο) | bill | Reef | 10 | 17-05-08 07:22 |
Συμβουλες διαμορφωσης του νεου μου ενυδρειου. | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 60 | 16-03-07 00:49 |
αλλαγη χρησης ενυδρειου | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 16-02-07 09:24 |
Aλλαγη στο aquascaping του ενυδρειου μου | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 04-12-06 17:51 |
Αλλαγη Ενυδρειου | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-01-06 18:44 |