|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο βασιλη!!!!!Αν και αδειανο ακομη ειναι παρα πολυ ομορφο...Φαντασου το με clown και blue tang να περιστρεφονται γυρω απο το τον υφαλο!!!Ειναι κοσμημα και παλι μπραβο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ζαλιστηκα
![]() θελεις παντως στολη δυτη για να το δουλεψεις που βρηκες τον κυλινδρο; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θέλεις σκλάβο στο σπίτι σου? Ερχομαι αρκεί να είμαι κοντά στο ενυδρείο, και να μπορώ να βουτάω που και που μαζί με τα ψάρια....
PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS Βάλε καμια 100 φωτογραφίες να βλέπουμε.... |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
wow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΩ ΠΩ ΦΟΒΕΡΟ ΦΙΛΕ ....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στις φωτογραφίες φαίνεται πως ετοιμάζεις κάτι πανέμορφο και πολύ εντυπωσιακό. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλη ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!! Μπραβο και παλι μπραβο!!!!
Ζηλευωωωωωωωωω!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο!!!! Συγχαρητηρια!!!! Αντε αναμενουμε και αλλες photo!!
|
|||
|
|||
![]()
Wow!!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλήθεια,υπάρχει καμιά φωτογραφία με το ενυδρείο ολοκληρωμένο?Σκέφτομαι να βάλω 2-3 τέτοια στο δωμάτιό μου για να έχω τους μονομάχους μου και θέλω να πάρω ιδέες.
|
||||
|
||||
![]()
θελω και εγω
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Απίστευτο!!!!!! ΄Οταν διάβασα τα χαρακτηριστικά του ενυδρείου στην αρχή, νόμιζα ότι είναι κάπου εκτεθειμένο σε δημόσιο χώρο.... απίστευτο, απίστευτο, απίστευτο
|
||||
|
||||
![]()
που να ακουσεις και την ιστορια του
|
||||
|
||||
![]()
Για πες μας την ιστορια του.
|
|
|||
|
|||
![]()
πολύ καλό!!!!!
Σας εχω και εγώ μια έκπληξη!!!!! Μετά τον gallacher του ενος και κάτι μέτρου σε 1000 λίτρων, έρχεται το επόμενο μεγαθήριο: σφυροκέφαλος απευθείας από τον Ατλαντικό στο νέο 3000ων λίτρων ενυδρειακό βιότοπο!!!!! Αναμένετε!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Aδερφε αυτα τα ζωα ΔΕΝ κανουν για ενυδρεια ουτε για κατοικιδια...
|
|||
|
|||
![]()
KAI OMΩΣ. Οι συνθηκες είναι ιδανικές!!! θα ανεβάσω photo μόλις τελειώσει!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλο!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
εγω στην θεση του κατοχου του ενυδρειου θα το εκανα μεσογειακο...
οποτε πειναω βγαζουμε και τιποτα και το ριχνουμε και στα καρβουνα ![]() ![]() ![]() σε τοσα λιτρα ποσα εντλερ χωρανε αραγε????? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
FishDiet:Carnivore Average life span in the wild:20 to 30 years Size:13 to 20 ft (4 to 6 m) Weight:500 to 1,000 lbs (230 to 450 kg) Group name:School or shoal Did you know?Hammerheads use their wide heads to attack stingrays, pinning the winged fish against the sea floor. Size relative to a 6-ft (2-m) man: ![]() Ρε παιδια ουτε να κολυμπησει δεν θα μπορει το καημενο μια χαρα δεν ειναι στον ωκεανο του?????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα σε οποιον το δειχνει δεν θα φαινεται μαγκασ? |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τιιιιι λεειιι τωρα;;;;;;;;
ολο αυτο στο σπιτι σου βρισκεται;;;; αν θεσ και δευτερο για καθημερινη περιποιηση του...κηπου..σου..οχι δεν με ενδιαφφερει το ενυδρειο σου σιγα...προσφερομαι!!! οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
για μενα βαλε 1000 γκαπυ και 800 πλατυ...!!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να μια καλή ερώτηση |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναβαθμιση στο light reef μου | panoscorfu | Φωτισμός | 7 | 07-12-09 23:23 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
R/O σε nano light reef: είναι απαραίτητο; | Jason | Λοιπός εξοπλισμός | 10 | 27-06-08 11:35 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |