|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι και με είχε διαβεβαιώσει ο πετ σοπας ότι είναι από τους καλύτερους και είναι αμερικάνικος κλπ κλπ... 17 ευρώ για 50 watt.. Στεναχωρήθηκα πιο πολύ για τα ψαράκια.. Τα είχα τάξει και σε μέλος του φόρουμ..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αστα... πικρα μεγαλη!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το είχα διαβάσει! Τώρα τελευταία αυξάνονται τα ποστς για χαλασμένους θερμοστάτες.. Περίεργο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα υποτίθεται ότι ήταν από αμερική! Αλλά τελικά ... μάλλον απομίμηση θα ήταν!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ο θερμοστατης ειναι το μονο οργανο που με ανησυχει και μενα τοσο πολυ...γενικα απο θερμοστατες που εχω(elite,jager,rena) ποτε δεν εχω δει ακριβεια στην θερμοκρασια που τους δινω...ηδικα απο jager...θελει συνεχεις παρακολουθηση...
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου ίσως να μην φταίει ο θερμοστάτης αλλά τα πολλά βατ!εγώ ας πούμε που εχω ένα θερμοστάτη 100 βατ σε 75(98 μεικτά) λίτρα τον βάζω στους 24 για να εχω 27 και τα λίτρα μου είναι τα 3/4 του θερμοστάτη.εσένα είναι τα 2/5 άρα...
Φιλικα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι? | than | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-03-09 18:48 |
Tι είναι ?? | Perazzi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 01-03-08 16:46 |
Τί είναι; | _antonis_ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-08-07 12:04 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |