|
|
||||
|
||||
![]()
αυτό είναι ανάλογο
τα λίτρα σου είναι λίγα για σκαλάρια και γκουράμι εγώ θα πρότεινα να βάλεις δυο κοπάδια και λίγα γατόψαρα cory αν έχεις άμμο για υπόστρωμα
|
||||
|
||||
![]()
εχω πολυ λεπτο χαλικακι....απο φυτα τωρα...θελω να βαλω μειωμενων απαιτησεων...διαβασα σε ενα υπομνημα για καποια αλλα στο πετ σοπ μ τα αντεστρεψαν και μ ελεγαν οτι θελουν υποστρωμα...πχ(vallisneria,spathyfylla)και αλλα τετοια ..τελικα τι γινεται μονο anubias θα βαλλω???μονο αυτα απο ψαρια....???
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ αυτή τη γνώμη έχω αν έχει κάποιος άλλος κάτι να προτείνει πιστεύω ότι είναι λίγα τα λίτρα σου
από φυτά μπορείς να βάλεις ανουμπιες βαλισπεριες κερατοφυλο εχινοφορους java moss και πολλά αλλα που δε θυμάμαι που είναι χαμηλών απαιτήσεων λίγο γενικό λίπασμα και άντε και καμια ταμπλέτα που και που
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστο πολυ....θα πραξω αναλογα...και απο αυριο θα βρειτε και γενικη παρουσιαση του ενυδρειου,,
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ευρεση αυγων αρτεμιας | vasilakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 25-08-06 08:23 |
αυγα αρτεμιας ? | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-01-06 16:20 |