|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να αναφέρομαι σε εσένα Χάρη θα ήθελα να κάνω μια γενική παρατήρηση.
Δεν είναι για κανέναν δικαιολογία το ότι δεν έμαθε ορθογραφία στο σχολείο. Σαφώς και για κάποιους υπάρχουν ιδιαιτερότητες αλλά και αυτές δεν είναι για εμένα δικαιολογία. Βλέπουμε εδώ μέσα καθημερινά νέα παιδιά που όχι μόνο πηγαίνουν σχολείο αλλά και το έχουν τελειώσει και ειλικρινά απορώ πως. Αν ήμουν καθηγητής δεν θα περνούσα μαθητή μου που δεν ήξερε ορθογραφία.Και πόσο μάλλον στην εποχή μας που υπάρχουν τόσα βοηθήματα. ¶ρα καταλήγω στο ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον να κάνει κάποιος προσπάθεια όχι μόνο να μάθει ορθογραφία αλλά και να κοιτάξει να διορθώσει ή να βελτιώσει πράγματα που για εμένα είναι πολύ σημαντικά στην προσωπικότητα του. Στα πλαίσια του ωχαδερφισμού και μιας γενικής χαλαρότητας, έχουμε αφήσει πίσω μας πολλά, τα οποία και μια μέρα θα τα βρούμε μπροστά μας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχεις πολυ δικιο Χαρη αλλα να ξερεις πως και γω της βασης μαθητης ημουνα ![]() ![]() ειναι να το χεις στο αιμα σου οπως το πες....αλλα εισαι νεο παιδι και δεν ειναι καλο να μην μπρεις να εκφραστεις,εστω και με γραπτο λογο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα και εχεις κι εσυ δικιο απο τη μερια σου...κανεις δε λεει το αντιθετο...
απλα το ολο ποστ νομιζω στοχευει στο εξης...να προσπαθει ο καθενας για το καλυτερο που μπορει!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία Ενυδρείου Τροπικού Υφάλου (Reef) Συμβουλές Τεχνικές Λύσεις | accnt | Reef | 9 | 10-04-17 08:49 |
Greeklish -----> Ελληνικά | Steve | Greek Aquarist's Boards | 4 | 06-06-08 12:50 |
Λάμπες και θέσεις που μπαίνουν | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-03-07 00:28 |
Λύσεις φωτισμού φυτεμένου ενυδρείου | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 28-03-05 20:22 |