|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
για ποσο λες να το κανω,100μετρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Να έχεις καθαρό κανά 85αρι άρα με 90 cm πιστεύω θα είσαι οκ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πόσο θα σου κοστίσουν τα altum και σε τι μέγεθος είναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι 10-12cm και ΕΓΩ θα τα παρω 30ε το τεμ.Το (ΕΓΩ) ειναι επιδει ειναι φιλος αυτος που τα εχει......
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οταν τα παρεις, βαλε φωτο να τα δουμε...
|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΟ...............
![]() ![]() ![]() ------------------------- Εννοειτε... Αυριο μαλλον θα τα εχω!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σωτος : 01-09-09 στις 14:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αν ειναι αυτα τα Altum Orinocco που θα σου δωσει ο φιλος σου τοτε να ξερεις οτι θελουν αρκετο υψος. Τα Orinocco ειναι μονο αγρια.
Προσεξε την διχαλωτη ουρα που εχουν. Τα υπολοιπα πλεον στην Τσεχια τα εχουν σαν χρυσοψαρα.Η τιμη δεν υπερβαινει τα 10 ευρω... Το ενυδρειο μου ειναι 70 εκ υψος. Τα δικα μου που ειναι αγρια δεν ειχαν κανενα προβλημα με τους δισκους. Αν μιλαμε για ''δηθεν'' Altum τοτε δεν χρειαζεσαι υψος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως ξεχωρίζει κανεις τα σκαλάρια από τα Altum? | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 11-10-07 21:47 |
Αναπαραγωγη Pterophyllum ALTUM | netblues | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 62 | 10-09-07 14:27 |
Διαφορά Pt. altum με Pt. scalare | Giwrgos23 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 11-09-06 16:42 |
ALTUM. ξερει κανεις; | captaintakis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 23-02-05 16:40 |
Angelfish Altum | afrodite | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 15-01-04 01:12 |