|
|
||||
|
||||
![]()
οι μη-ενυδρειακες λαμπες ειναι φτηνες..ολα τα φυτεμενα μου (συμπεριλαμβανομενου και των υψηλων απαιτησεων) τα κρατω με μη ενυδρειακες λαμπες....και ολα πανε μια χαρα...
ισως με ενυδρειακες να πηγαιναν ακομη καλυτερα....αλλα δεδομενου οτι αλλαζονται συχνα το κοστος θα ηταν πολυ μεγαλο.... οι Τ5 που εχω κοστισαν 1μιση-2 ευρω η μια...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου κατα καιρους βγαζει στα λιντλ προσφορες με λαμπες τ5 μαζι με την βασει και τον διακοπτη για οικιακη χρηση........ μπορεις να δεις και σε αλλα καταστηματα σχετικα με λαμπες..... και να βρεις ολο το συστημα γυρο στα 10 με 20 ευρωπουλα αποτε δεν αξιζει να κανεις πατεντες......
η λαμπα απο τα τζαμπο ειναι οκ....... αλλα δεν εχει βαση
|
||||
|
||||
![]()
ολη η φιλολογια για τις λαμπες αναπτυχθηκε απο τις υπερβολικες μεχρι αηδιας τιμες των πετσοπαδικων
εγω πηρα γνωστη ενυδρειακη λαμπα σημερα απο ηλεκτρολογικο υλικο με 5 Ε εβαλα 2 τετοιες και μια ημερας του ενος ευρω και θα μου κρατησουν ενα χρονο επισης δυο ανακλαστηρες 1,20 μ απο 4 ευρω τον καθενα συνολο 5+5+4+4=18Ε πηγενοντας σε σελιδα γνωστου ελληνικου ενυδρειακου καταστηματος βλεπω ανακλαστηρες ιδιοι απο 18ευρω λαμπες ακριβως ιδια μαρκα και τυπος 30 ευρω η μια οι ενυδρειακες συνολο 30+30+18+18=96Ευρω ρε παιδια ελεος δηλαδη και εμεις εχουμε μαγαζια και για να ζησουμε πρεπει κατι να βγαλουμε αλλα αυτο ειναι κλεψιμο (αν πας στο μαγαζι τα εχει ακριβοτερα) |
|
|||
|
|||
![]()
Seleuko αν θες πες μου από πιο κατάστημα τα πήρες (ειδικότερα για τους ανακλαστήρες)γιατί ενδιαφέρομαι..Και μπάλαστ πήρες?
Αν δε θες να το δημοσιεύσεις εδώ στείλε μου pm.. YΓ Ανακλαστήρες μπορούν να μπουν στο overtank φωτισμό του quicko? |
|
|||
|
|||
![]()
...στο ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ βρισκει κανεις τις Sylvania....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι απο εκει τα πηρα
http://www.electrorama.com.gr/ στα συν οτι εκοψα και τιμολογιο επειδη εχω μαγαζι και γλυτωνω και το φπα που δυσκολα θα το εβαζα αν επερνα απο ενυδρειακο καταστημα στα μειον οτι δεν ειχε στεγανα ακροφυσια. Βασικα μου ειπε οτι μπορει να εχει αλλα δεν θυμαται !!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λάμπα | poliko_selas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 28-06-08 12:41 |
Λάμπα | poliko_selas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 27-06-08 12:41 |
Επιπλο με 29 ευρώ!?!? | theofilos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 11-05-08 12:16 |
Λάμπα | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 25-06-07 00:11 |