|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως οταν ημουν σε diy για co2 σε 750ml μπουκαλη εβαλα 1,5 κουπα καφε ζαχαρη σε ενα ποτηρι μεγαλο το χτυπουσα με λιγο χλιαρο νερο με το μηχανιμα του φραπε ελιωνε και μετα επερνα την μαγια ενα κουταλι γεματο τις σουπας το χτυπουσα και αυτο μεχρι να λιωσει σε χλιαρο νερο παλι και το αποτελεσμα ηταν μετα απο καμια 5 ωρες ειχα 1/bps και το αλλαζα καθε κυριακη για να μην παιφτει η αποδοση του αλλα με κουρασε και πηγα σε μπουκαλα και ησυχασε το κεφαλι μου
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και ναι!το εφτιαξα! | Dimi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 22 | 10-11-07 12:05 |
Πως εφτιαξα το DIY CO2 | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 32 | 14-01-06 01:27 |
εφτιαξα και εγω DIY ενυδρειο (τρομαρα μου!) | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 29-10-05 11:41 |