Δεν εχει σχεση με το θεμα που ανοιξε το παιδι και αν το κρινουν σωστο οι mod ας τα σβησουν ολα αυτα περι εξοπλισμου...Εμενα παντως με εχουν "ληστεψει"...φαντασου οτι για σιποραξ 1 λιτρου ειχα δωσει 25 ευρω ενω το βρισκεις την μιση τιμη!!Καταλαβαινω το εμπορικο κερδος του καθε καταστηματος αλλα οχι και να ειναι διπλες οι τιμες!!!Ακομα και τα καταστηματα στο Internet εχουν εμπορικο κερδος...Το θεμα ειναι να αγοραζεις εξυπνα και να μη σπαταλας αδικα τα χρηματα σου!!!!Πχ εμενα σαν αδαη με ειχαν φορτωσει οι πετσοπαδες με buffer για το ph, με αντιχλωρια κ.λ. μεχρι που καποιος απο εσας μου εκανε παραγγελια απο το ιντερνετ μια α/ο και ηρεμησα!!!Ουτε αντιχλωρια ουτε buffer ουτε τιποτα!!Απο τοτε ουτε αρρωστιες ουτε προβληματα!!Οι δισκοι μου με το μαλακο νερακι τους και εγω με την ικανοποιηση οτι τους προσφερω οτι καλυτερο μπορω (απο θεμα συνθηκων)..-Να σε προλαβω ... Discus trace και ηλεκτρολυτες αγορασμενοι επισης απο το ιντερνετ (ακομα και τα προφιλτρα της α/ο-για αλλαγη μετα απο 6μηνο)...
Ας ερθουμε στο θεμα επιλογη ψαριων....Για μενα φιλε μου αν διαλεξεις ψαρακια μαλακου νερου....τοτε η αντιστρωφη οσμωση ειναι κατι που αργα η γρηγορα θα χρειαστεις (κανε αναζητηση εδω μεσα να δεις τα υπερ και τα κατα της α/ο). Ειναι σημαντικο να καταλαβεις τι σημαινει μαλακο και σκληρο νερο...Διαβασε εδω μεσα υπαρχουν ολες οι απαντησεις....Οτι δεν καταλαβαινεις ρωτα!!!!
|