|
|
||||
|
||||
![]()
Μην αγχώνεσαι!Με σταθερές καλές συνθήκες , καλή κυκλοφορία και φωτισμό θα γίνει έτσι όμορφος
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον να και κατι παραξενο τωρα.....απο την στιγμη που εβαλα αυτο το κομματι βραχου μεσα οι 2 αχινοι που εχω ανεβηκανε επανω του και 3 μερες τωρα δεν λενε να φυγουνε απο εκει. Το αποτελεσμα ειναι πως σημερα το πρωι παρατηρησα οτι λειπει ενα μεγαλο μερος απο την κοραλινη στον βραχο επανω!!!!! στο σημειο αυτο που ηταν τελειως μωβ τωρα ειναι ασπρο!!!! Τι εγινε ? Φαγανε την κοραλινη οι αχινοι?
|
||||
|
||||
![]()
ΩΩΩ ναι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, κάποια είδη αχινών τρέφονται σχεδόν αποκλειστικά με κοραλίνη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και φαγανε πολυ!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Στη θέση σου δεν θα τους κράταγα τους αχινούς...
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι? Δικαιολογησε το μου αυτο.
|
||||
|
||||
![]()
Όταν μιλάτε για τόσο ωραία πράματα όπως αχινούς , κοράλια κλπ παρακαλώ να βάζεται καμιά φωτογραφεία να χαζεύουμε και εμείς του γλυκού . ΣΝΙΦ
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πολύχρωμα ψαρια | BECRIS | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 04-06-08 19:33 |
Το ωραιοτερο χρωμα | vagosg | Δίσκοι | 49 | 03-02-08 21:52 |
Χρωμα γλυφτη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-01-07 22:12 |
άχρωμα διαφανή σωληνάκια? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 22-01-07 22:03 |
ΓΑΛΑΚΤΩΔΕΣ ΧΡΩΜΑ ΝΕΡΟΥ | Odoiporos | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 15-02-03 11:41 |