|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή μπήκα στην πρίζα με την άποψη του ¶ρη , όσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να βρώ αναφορά για την πρόσθεση ζάχαρης ή την χρησιμοποίηση ζαχαροκάλαμου ή ζαχαρότευτλου για την παραγωγή βότκας.Οπότε μου μένει η άποψη της συνεισφοράς του αλκοολ που περιέχει η βότκα στον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων και ως συνέπεια η μείωση των νιτρικών και φωσφορικών αλάτων
![]()
__________________
Κώστας "I dreamed a thousand new paths . . . I woke and walked my old one." |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tetra Nitrate Minus | crazyio | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 07-07-06 19:54 |
Tetra nitrate minus | skathari | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-12-05 13:18 |
Nitrate | immerback | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 9 | 03-10-04 02:58 |