|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
όπως είπα δεν είμαι και πολύ τρελαμένος με τις αναπαραγωγές, με ενδιαφέρει να έχω ένα ωραίο ενυδρείο με ψαράκια που περνάνε καλά μέσα...για γαριδούλες θα δείξει στην πορεία. ας δουλέψει πρώτα λίγο καιρό το ενυδρείο και αποφασίζω μετά...
...αυτό που με καίει τώρα είναι το φώς...και εδώ θέλω τη βοήθειά σας... όσον αφορά το φωτισμό τώρα.... σκέφτομαι για χειροποίητο καπάκι από μαύρο πλέξι με 3-4 λάμπες τ5 μέσα των 55cm. επίσης μου μπαίνουν και ιδέες για φωτιστικό τύπου Metal halide.τί λέτε ότι είναι πιό αποδοτικό??? μιλάω και για εμφάνιση(χρώμα φωτισμού) και για απόδοση(ανάπτυξη φυτών-αριθμός watt-διάχυση). κάπου άκουσα ότι μπορώ να βρώ φθηνό προβολέα για Metal halide σε μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό, και να προσαρμόσω την κατάλληλη ενυδρειακή λάμπα...ισχύει??? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY κύβος 25x25x25 | xontros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 30-06-08 18:43 |
υπαρχει κανεις με 120λτ του καρφουρ | ksifias | Nano Reef | 12 | 06-11-07 13:03 |
πήρα χτες ένα 120λτ από το carrefour | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 29-05-07 19:38 |
Προτάσεις για Εξ. φίλτρο σε 120λτ. | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 22-02-06 16:16 |
Περί τροφής ο λόγος | stel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-06-05 20:17 |