|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω μαλλον ..........μπορει και να ερθω....χαχαχαχχαχα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γινεται να γραφτουν τα βασικα θεματα τα οποια θα συζητηθουν στην συνάντηση ετσι ωστε και να τα ξαναθυμηθουμε και να τα μαθουν οσοι δεν τα γνωριζουν?
και αν γινεται να επικεντρωθουμε σε λιγα θεματα γιατι οπως ξερετε οι συναντησεις κρατανε 2-3 ωρες ,οποτε να προλαβουμε τουλαχιστον να βγαλουμε και καποια συμπερασματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω μεσα ειμαι.
Ας ελπισουμε να βγει κατι καλο απο αυτη τη συζητηση ...
|
||||
|
||||
![]()
Tα θέματα που θα συζητηθούν είναι :
Ενημέρωση των μελών για την πορεία του συλλόγου Ενημέρωση για το περιοδικό Συζήτηση για προωθητικές ενέργειες Επόμενες εκδηλώσεις Επαφές με καταστήματα Αλλαγή χώρου συναντήσεων του ΚΒΕ Μπορείτε και εσείς να προσθέσετε και άλλα θέματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ειμαι κι εγω εκει να παρακαλουθησω τη συζητηση. Τα θεματα ειναι κατ αρχην ενδιαφεροντα.
|
||||
|
||||
![]()
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα προσπαθήσω να ερθω και εγώ!
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντηση Ιανουαριου 2008 - ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 15-01-08 10:28 |
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΚΒΕ | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 54 | 19-12-07 22:37 |
Συνάντηση Κυριακής ΚΒΕ | Παπαδόπουλος Κώστας | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 30-10-07 14:51 |
Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 24-03-07 16:21 |