|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
¶μα πριν κάνουμε αλλαγή νερού προετοιμάζαμε το νερό σε δοχείο με τύρφη ώστε να μαλακώσει?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λέμε τύρφη, εννοούμε την κλασική τύρφη που αγοράζουμε από τα γεοπονικά καταστήματα για τις γλάστρες μας; Εννοώ για τα κανονικά φυτά;
Και αν ναι, τι αναλογίες χρησιμοποιούμε για πετύχουμε το επιθημητό αποτέλεσμα; Υπάρχει κάποια μέθοδος υπολογισμού;
|
||||
|
||||
![]()
ο μονοδρομος λεγεται ΟΣΜΩΣΗ....αγαπητε κωστα μας...
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλτατε, μεσιέ Κώστα! Το ξέρω οτι είναι μονόδρομος. Αλλά το έχουμε συζητήσει ξανά και αν θυμάσαι σου είχα πει οτι είναι λίγο μπερδεγουει η κατάσταση για να βάλω όσμωση.
Χώρια του οτι αν σκεφτούμε το πόσο νερό "πετάμε" ενω από την άλλη δεν έχουμε νερό να πιούμε.......νομίζω πως χρειαζόμαστε κάτι εναλλακτηκό! Αποψή μου πάντα!
|
|||
|
|||
![]()
η τυρφη απο γεωπονικα ειδη ειναι σε σακια μπαλες και κοστιζουν 13 ευρω ομως ειναι σαν χωμα ψιλη και δεν γνωριζω εαν κανει.
Παντως εαν μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε για προετοιμασια νερου η σαν υποστρωμα ειναι πολυ οικονομικη. Τα φωτα σας οσοι εχετε επιχειρησει
|
||||
|
||||
![]()
Το βασικο ερωτημα για εμενα ειναι αν ειναι 100% καθαρη τυρφη ή ειναι εμπλουτισμένη με τιποτα λιπασματα, ιχνοστοιχεια, μυκητοκτονα κλπ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συνήθως μιλάμε για τύρφη από πετ. (Για αναλογίες είναι λίγο σύνθετο το θέμα).
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χημεια νερου | Γιώργος06 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 12-11-07 14:40 |
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗ | giannis_neo_iraklio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 29-08-07 14:26 |
Θαμπομα Νερου | jim401 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 19-11-06 12:28 |
Εξατμιση νερου | Stilatos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 22-05-06 17:33 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | CENTAUR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 17-03-05 11:16 |