|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι φιλε μου....αυτο αποδειχτηκε υδροφιλο τελικα...δηλαδη ακαταλληλο γιατι επιβιωνει καποιο διαστημα μονο εξολοκληρου κατω απο το νερο (μερικους μηνες)....εγω το επεστρεψα..και πηρα αλλο στη θεση του...μπορεις να κανεις το ιδιο η να το κρατησεις στο ενυδρειο και οπου παει...αλλα ΔΕΝ θα παει....
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πάνο.το μόνο πρόβήμα που θα μου παρουσιάσει δηλαδή είται το ότι θα τα παίξει κάποια στιγμή???
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() στα προηγουμενα ποστ υπαρχει η λατινικη ονομασια του φυτου...δες τι αναγκες θελει... οποτε αφου εδωσε και ριζες να το βαλεις σε κανενα παλουνταριουμ η σε καμια γλαστρολιμνη η οπου του ταιριαζει τελος παντων...η μητερα σου ισως θα εκτιμουσε να της κανεις δωρο ενα φυτο.. ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ludwigia Repens "Red" με καλό φωτισμό :
|
|
||||
|
||||
![]()
το εχω παρει απο πρακτικερ και ειναι τρομερο φυτο και παει και σφαιρα...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η δικία μου εχει γίνει κατακόκκινη, και είναι πολύ ωραία, αν δεν κάνω λάθος οσο πιο πολύ φώς έχεις κοκκινίζει παραπάνω...
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση | ANEMOS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 07-11-07 10:34 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |
Φυτα Ικεα | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-04-06 12:41 |
αναγνωριση | steady | Ζωοτόκα | 6 | 26-02-05 06:53 |